365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Science4you

Science4you produkter giver masser af læring og viden, imens børnene leger med et af de spændende og sjove Science4you temaer. Se vores udvalg af videnskabssæt til den lille videnskabsmand herunder.

Den rette balance mellem læring og sjov leg

Science4you legetøjsprodukter opnår den rette balance mellem læring og leg. Hvert eksperiment de laver, øger børns nysgerrighed om den verden, der omgiver dem, samtidig med at de har det sjovt med at lave eksperimenter. Dette er nogle af de vigtigste elementer i Science4you legetøj.

Science4you legetøj kommer med pædagogiske læringsbøger, der omfatter instruktioner udviklet af lærere og forskere, som motiverer børn til at lære, mens de spiller og leger.

STEAM (Science/videnskab, Technology/teknologi, Engineering/ingeniørarbejde, Arts/kunst, Maths/matematik) produkter fokuserer på og bidrager til at stimulere den læringsmæssige udvikling og kreativitet gennem leg. Brain Activator-mærket betyder, at dette produkt hjælper med at udvikle vigtige færdigheder som koncentration, hukommelse og kreativitet, mens man spiller.