365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

FIFA

Spark bold, lav seje tricks og finter, og scor mål som dine yndlings-fodboldstjerner med et FIFA-spil. FIFA-spillene er et stort hit blandt børn og voksne legebørn, som elsker at spille fodbold på den virtuelle bane. Find forskellige FIFA-spil som blandt andet FIFA 22, FIFA 23 og FIFA 24 nemlig det nye FC 24 her på BR.dk. 

FIFA 24 = EA Sports FC 24 

Hvert år udgiver EA Sports nye spiludgivelser af FIFA. Mange børn, teenagere og voksne har for længst taget tidligere udgivelser som FIFA 22 og FIFA 23 til sig. Og årets nye udgivelse vil med garanti også være et stort hit blandt både PlayStation 4 spil, PlayStation 5 spil, Nintendo Switch spil og Xbox spil

Som noget nyt i år hedder den nye version ikke FIFA 24 men derimod EA Sports FC 24 – også forkortet til FC 24. Rebrandingen af navnet kommer af, at den langvarige licensaftale mellem EA Sports og det internationale fodboldforbund, FIFA, er udløbet. 

Med andre ord er spiludvikleren, EA Sports, af det populære fodboldspil stadig den samme. Og som du er vant til fra de tidligere spilversioner af fodboldspillet, har det nye FC 24 også fået sig en overhaling. 

EA Sports FC 24 er nemlig forbedret med simuleringsoplevelser af fodboldkampe og bedre grafik og nye funktioner – så du kan godt glæde dig til at spille spillet foran din PS4, PS5, Nintendo eller Xbox og øve dine virtuelle fodboldskills enten alene eller sammen med vennerne. 

Opfyld fodbolddrømme med FIFA 

I FIFA-spillene kan du spille Messi, Haaland, Mbappé, Ronaldo og Eriksen og mange, mange andre fodboldstjerner, som du kender fra grønsværen. Når du har tændt for spillet, kan du vælge dit yndlingshold og tage styringen over de største stjerner i fodboldverdenen. 

Oplev den ultimative fodboldudfordring, når du dribler og scorer dig til sejren på banen. Med FC 24 kan du opleve, hvordan det føles at spille side om side med de største fodboldstjerner og tage din plads på den store scene. Så tøv ikke med at vælge dit hold og dine yndlingsspillere, når du giver dig i kast med FIFA. 

Køb EA Sports FC 24 på BR.dk 

På BR.dk finder du det nyeste FIFA nemlig EA Sports FC 24. Tidligere års spiludgivelser som FIFA 22 og FIFA 23 er der også, så hvis du er til hurtige driblinger, præcise langskud, glidende tacklinger og flotte redninger på de virtuelle fodboldbaner, er FIFA lige noget for dig. 

Vælg mellem forskellige fodboldstjerner, fodboldhold, stadioner og spiltilstande i spillene, og oplev den ultimative fodboldudfordring, når du spiller de forskellige spil. På BR.dk er der også FIFA 365 fodboldkort, som du kan samle på. FIFA 365 fodboldkortene indeholder alt, hvad en ægte fodboldfan ønsker sig, og så kan du altid bytte samlekortene med fodboldspillere med dine venner, hvis du vil det.