365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

PlayStation 5

Som en vaskeægte PlayStation-fan skal du naturligvis være opdateret på alle de nyeste udgivelser, og her er PlayStation 5 bestemt ikke til at tage fejl af! Her får du den nyeste teknologi med kraftfuld hardware for en endnu bedre spiloplevelse. Du kan se hele vores udvalg af PlayStation 5 konsoller og tilbehør her.

PlayStation 5 - Play Has No Limits

En PlayStation giver mange timers sjov og underholdning, og det gælder i den grad også for Sony’s seneste skud på stammen: PlayStation 5. Dette er den nyeste version blandt Sony’s spillekonsoller, som udkom tilbage i 2020 efter 7 år med PlayStation 4. Med PlayStation 5 får du next-generation funktioner, som bidrager til en dybere spiloplevelse samt en indlæsning med lynets hastighed!

PlayStation 5 fås i to forskellige udgaver, henholdsvis Standard og Digital Edition. Den digitale version kommer uden et diskdrev, hvor spillene skal downloades direkte til konsollen, mens standard-udgaven kommer med et diskdrev til fysiske spil, som mange kender det.

Men hvad er det vigtigste, når der skal spilles, udover den rette PlayStation 5 konsol? Det er selvfølgelig de helt rette PlayStation 5 spil med nyudviklet grafik og fede funktioner. Med PlayStation 5 vil du opleve en ny generation af fantastiske PlayStation-spil - og der er nok at give sig til. Få også mest muligt ud af din PlayStation 5 med forskelligt PlayStation 5 tilbehør, som tager spiloplevelsen til det næste niveau.

 

Det nyeste udstyr til PS5

Med den nye PlayStation 5 er der ikke blot tale om en ny spillekonsol, men også nye controllere, spil og andet tilbehør - alt sammen udviklet og forbedret specielt til PS5. Når du tager et kig på PlayStation 5-serien kan du straks se, at designet er ændret markant. Ikke nok med det, så er den nyeste teknologi også implementeret - både i PS5-konsollen, men også PS5-controlleren.

I controlleren får du blandt andet spændende effekter i R2/L2-knapperne, hvor dynamisk modstand efterligner bevægelserne fra forskellige interaktioner i spillet. Det betyder, at du eksempelvis kan mærke bevægelserne fra dit skydevåben eller når der bremses i en bil i spillet. Samtidig kan du med haptisk feedback også mærke vibrationerne i controlleren, der simulerer omgivelserne i spillet. Endelig har controlleren også en indbygget mikrofon, så du kan tale med vennerne uden brug af headset.

 

Find alt du skal bruge til PS5

Gør dig klar til et helt nyt spilunivers med PlayStation 5, hvor der ikke er nogen grænser. Hos BR har vi alt, hvad du skal bruge til at kickstarte den nye spiloplevelse - lige fra konsoller og controllere til de sejeste spil og højteknologisk udstyr, som giver dig helt nye muligheder.

Spil alene eller i selskab med alle dine venner. Med PlayStation 5 kan du gøre præcis, som du vil, og der er ingen, som skal sætte en stopper for din spilleglæde. Er du klar til at begynde på det nye eventyr med PlayStation 5? Find alt, hvad du skal bruge hos BR og sæt i gang!