365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

PlayStation 5 - Play Has No Limits

Som en ægte PlayStation-fan skal du naturligvis være opdateret på alle de nyeste udgivelser, og den nye PlayStation 5 er bestemt ikke til at tage fejl af! Her får du den nyeste teknologi med kraftfuld hardware for en bedre spiloplevelse. Du kan se hele vores udvalg til PlayStation 5 her.

PlayStation 5 - Play Has No Limits

Er du en af dem, som bruger mange timer foran en PlayStation? Så har du helt sikkert glædet dig til dette helt nye kapitel med PlayStation 5, som udkom tilbage i 2020 efter 7 år med PlayStation 4. Nu er der endelig nye funktioner, som bidrager til en dybere spiloplevelse samt en indlæsning med lynets hast!

Men hvad er det vigtigste, når der skal spilles? Det er selvfølgelig de helt rette PlayStation 5 spil med nyudviklet grafik og fede funktioner. Med PlayStation 5 vil du opleve en ny generation af fede PlayStation-spil - og der er nok at give sig til.

Det nyeste udstyr til PS5

Med den nye PlayStation 5 er der ikke blot tale om en ny spillekonsol, men også nye controllere, spil og andet tilbehør - alt sammen udviklet og forbedret. Når du tager et kig på PS5-serien kan du straks se, at designet er ændret markant. Ikke nok med det, er den nyeste teknologi også implementeret - både i PS5-konsollen, men også PS5-controlleren.

I controlleren får du blandt andet spændende effekter i R2/L2-knapperne, så du kan mærke forskel alt efter, hvordan du skyder. Samtidig forekommer der også en indbygget mikrofon i controlleren, så du ikke behøver et headset.

Find alt du skal bruge hos BR

Gør dig klar til et helt nyt spilunivers med PlayStation 5, hvor der ikke er nogle grænser. Hos BR har vi alt, hvad du skal bruge til at kickstarte den nye spiloplevelse - lige fra konsol og controller til de sejeste spil og højteknologisk udstyr, som giver dig helt nye muligheder.

Spil alene eller i selskab med alle dine venner. Med PlayStation 5 kan du gøre præcis, som du vil, og der er ingen, som skal sætte en stopper for din spilleglæde. Er du klar til at begynde på det nye eventyr med PlayStation 5? Find alt, hvad du skal bruge hos BR og sæt i gang!