365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

PlayStation 5 spil

Det kan godt være, at det er nødvendigt med en konsol og controller, når du skal spille PlayStation. Men der er ingen tvivl om, hvad der lægger grundlaget for den bedste spiloplevelse - nemlig dine PlayStation 5-spil. Her på siden har vi samlet vores udvalg af PS5 spil.

Find populære spil fra

Fantastiske spil til PlayStation 5

Nogle er til intense skydespil, nogle vil allerhelst konkurrere i en sportsgren som en vaskeægte NBA-spiller eller fodboldstjerne, og andre ønsker sig blot nogle sjove missioner og udfordrende opgaver. Hvad, du er mest til, er op til dig, men hos BR har vi gjort vores bedste for at samle et varieret udvalg, så der er noget for enhver smag - vi har også et bredt udvalg til børn.

Kvaliteten af de nye PlayStation 5-spil er ekstremt imponerende, så hvis du har været så heldig at få fat i spillekonsollen, så er der ingen tvivl om, at du skal supplere med et par nye spil!

 

Nye oplevelser med PS5 spil

Det er ikke kun grafikken, der er forbedret med den nye PlayStation 5 og de tilhørende spil. Du får helt nye muligheder for en nem og hurtig geninstallering af dine favoritspil ved hjælp af et eksternt USB-drev. Det betyder altså, at du kan holde en pause fra et bestemt spil og samtidig spare plads på den interne SSD ved i stedet at geninstallere fra det eksterne drev.

Ydermere tager PS5-controlleren også stor del i en ny og spændende spiloplevelse. Med sine utrolige sansefunktioner vil spillet blive mere autentisk og levende, uanset om du spiller alene eller i selskab med vennerne.

 

Køb dine spil til PS5 her!

Er du klar til at leve dig ind i et utroligt spilunivers, hvor koncentrationen og adrenalinen er i top, mens du forsøger at udføre din mission til punkt og prikke? Skal dit næste spil være Fortnite, Sackboy eller noget helt tredje?

Gå på opdagelse i BR’s store udvalg af spil til PlayStation 5 og find det, der falder allerbedst i din smag. Vi sørger for en sikker og hurtig levering, så du ikke skal vente for længe på at tænde din nye PlayStation 5-konsol.