365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

EA SPORTS™

Føl suset i maven, når du træder ind på de ikoniske fodboldbaner, NFL-stadions, PGA Tour-baner og verdens bokseringe og konkurrerer mod de største sportsstjerner fra hele verden. EA Sports er mere end bare et spil – og med et spil fra BR.dk’s udvalg fra EA Sports kan du opleve det hele selv.

EA Sports som spil-udvikler

EA Sports er navnet på en førende udvikler og udgiver af sportsvideospil til både PC’er, mobiler og konsoller fra NintendoPlayStation4, PlayStation5 og Xbox. Forkærligheden for sport og spil har virksomheden delt med sportsfans verden over gennem de sidste 30 år. Og det er nemt at forstå hvorfor, at så mange fans har taget spillene til sig.

EA Sports’ spil er mere end bare sportsvideospil – i spillene oplever du en anden dimension af sportsgrene, hvor du kan udfordre dine grænser og udleve dine drømme som virtuel sportsstjerne.

 

EA Sports: tættere på din yndlingssport

Inden for sportscomputerspil er EA Sports et ikon og en garanti for de mest spændende og realistiske spiloplevelser. EA Sports er kendt for at have licenser til at bruge officielle logoer, spillernavne og stadioner fra forskellige sportsorganisationer, sportsligaer og sportsgrene, hvilket giver dig som spiller nogle sjove timer foran skærmen.

Blandt andet udgiver EA Sports disse spil:

  • FIFA – også kendt som EA Sports FC
  • Madden NFL
  • NHL
  • NBA Live
  • UFC
  • PGA Tour Golf

 

Og derudover udgiver EA Sports også en masse andre kendte spil med sportsgrene, som du kender fra sportsverdenen, herunder også fra De Olympiske Lege. Alt i alt er EA Sports kendt for at producere spil, som med deres realistiske grafik og avancerede gameplay-mekanikker er underholdende for spillere og sportsfans i alle aldre og på alle niveauer.

 

Køb spil fra EA Sports på BR.dk

Hos BR.dk køber du de sjoveste og mest underholdende spil fra EA Sports. Tag en dyb indånding, og træd ind på stadionet i EA Sports’ virtuelle univers. Spil-universerne giver dig mulighed for at opleve sportsverdenen på en helt ny måde med den nyeste teknologi og den ultimative realisme.

Blandt andet kan du med BR.dk’s spil fra EA Sports udfordre dine venner i en spændende fodboldkamp og tage kontrol over dit favorit fodboldhold i EA Sports FC. Find dine spil fra EA Sports her på BR.dk, og få nogle sjove spiloplevelser.