365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

PlayStation 4

Trænger du til at udskifte spillekonsollen, eller er du ganske enkelt slet ikke hoppet med på PlayStation-bølgen endnu? Så er PlayStation 4 det perfekte sted at starte. Hos BR har vi samlet alt, hvad du skal bruge til at komme i gang med din splinternye PlayStation 4.

Mange timers underholdning med PS4

Spillekonsollernes popularitet er helt sikkert ikke gået nogens næse forbi, og PlayStation 4 er ingen undtagelse. PS4 fra Sony er nemlig blevet et kæmpe hit blandt spilentusiaster over hele kloden. Populariteten skyldes ganske enkelt, at PlayStation 4 indeholder en verden af muligheder for sjov og underholdning for dig, som elsker at tage på utrolige eventyr og leve dig ind i verdener, hvor kun fantasien sætter grænser for spiloplevelsen.

Det er derfor ikke til at komme udenom, at Sony har fremstillet en spillekonsol i PlayStation 4, som har taget alle spilentusiaster med storm. PlayStation 4 konsollen er nemlig leveringsdygtig i både fantastisk gaming-kraft, utallige timers underholdning og en uovertruffen teknologi, så du kan leve dig helt ind i spillet. Samtidig kan du få en masse spændende tilbehør og udfordrende spil til PS4, som du også finder her på siden - her er noget for enhver smag og ethvert niveau!

 

PS4 - find spil og tilbehør efter din smag

En PlayStation er ikke sjov, hvis du ikke har et udvalg af spil, som virkelig fanger din interesse og får det til at krible i fingrene efter at komme i gang med at spille. Heldigvis er der udviklet et hav af forskellige PlayStation 4 spil, og det er uanset, om du er LEGO-fan, sportsentusiast eller noget helt tredje. Her på BR.dk har vi sørget for, at du kan vælge mellem et bredt udvalg af både PS4 spil og alverdens sejt PS4 tilbehør, så du kan få den ultimative gamingoplevelse med PlayStation 4.

En PlayStation 4 er heller ikke komplet uden en PS4 controller. På BR.dk kan du vælge mellem en række forskellige PlayStation 4-controllere, der sikrer, at du kan udføre spillets mission med stor præcision og kontrol.

 

Alt til PlayStation 4 her!

En PlayStation 4 er ikke bare en spillekonsol. Den er også din ven, når du trænger til at koble fra, når det øser ned udenfor, og når der ikke er nogle kammerater, der kan lege i dag.

Med PlayStation 4 åbnes en verden af muligheder. Spil alene eller i selskab med familie og venner, og skab en masse gode stunder. Når først du har det rette PlayStation-setup, kan du nemt tilføje PlayStation-spil til samlingen, når du trænger til fornyelse - og hos BR er vi altid opdaterede på de nyeste og bedste spil!

Opgradér eller kickstart dit PlayStation 4-eventyr her! Du kan dykke ned i udvalget allerede i dag og finde lige præcis det, du skal bruge til din gamingoplevelse.