365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

PlayStation 4 spil

Når du har en PS4-konsol, skal der selvfølgelig også nogle PS4-spil til. Du kan dog roligt dykke ned i vores udvalg af PS4-spil her hos BR, hvor vi har samlet alverdens sjove og spændende PS4-spil.

 

Playstation 4-spil

Der er ikke meget ved en Playstation 4, hvis du ikke har de helt rigtige Playstation 4-spil! Et godt Playstation-spil skal få pulsen op at køre, få smilet frem på dine læber og underholde dig til den helt store guldmedalje.

Hos BR er vi helt sikre på, at du kan finde et spil, der opfylder disse krav. Vi har faktisk så mange, at vi vil tro, at du får svært ved at vælge. Men den gode nyhed er, at du aldrig kan have for mange Playstation-spil - så det er bare med at gå på opdagelse herover!

Gode Playstation 4-spil til børn

Der findes lige så mange forskellige spilgenrer til Playstation, som der findes af filmgenrer til Tv’et. Derfor skal du også være opmærksom på at vælge det rette spil til dit barn. Ét, som underholder og lærer, uden at skræmme dit barn eller kræve for meget viden. I vores udvalg finder du blandt andet:

  • Spil til 7-årige: Vælg mellem sjove spil som LEGO World's og Sackboy, der kan spilles fra dit barn er 7 år.
  • Spil til 12-årige: Her kan du vælge imellem blandt andet G.I.Joe eller Immortals Fenyx Rising, som kæmper for at redde de græske guder.
  • Spil til 16-årige: Marvel-spil er da helt klart det sejeste, når dit barn er blevet 16! Vælg mellem flere forskellige varianter - blandt andet Avengers og Spider-Man.

Mangler du et spil, som alle kan være med til, kan du gå efter et af de mange sportsspil. Her kan du blandt andet vælge imellem FIFA og NHL.

Køb Playstation 4-spil hos BR

Hos BR har vi alt, hvad du skal bruge til at skabe de perfekte spilleforhold! Måske har du allerede din Playstation og controller i hus? Så er det blot med at gå på opdagelse i det store udvalg af PS4-spil og finde dem, som er lige noget for dig eller dit barn - god fornøjelse.