365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Samlekort

Der er noget helt særligt ved at samle på kort, for over tid kan du skabe en helt fantastisk samling af unikke kort. De små samlere er ofte gode til at bytte kort med legekammeraterne og forhandle sig frem til en god handel. Her på siden kan du finde alle trading card games til børn og tilføje et nyt kort fra BR til samlingen.

Stort udvalg af seje Pokémon kort

På BR.dk har vi et kæææmpe udvalg af Pokémon kort, som dit barn kan samle, bytte og dyste mod vennerne med. Gå på opdagelse i udvalget og fang dine næste Pokémon kort på BR.dk!

Trading card games - en sjov hobby for dit barn

At samle og bytte kort med legekammeraterne går aldrig af mode, for det er altid sjovt at samle en helt unik kollektion af sine favoritkort. Måske samlede du også på kort, da du var barn? Se begejstringen hos dit barn, når den lille samler åbner et helt nyt kort, som han eller hun ikke har i sin samling i forvejen. Det kan også være, at barnet kommer hjem med et sjældent kort, som der er blevet forhandlet om i skolen. Det kan hurtigt blive en hyggelig aktivitet i skolen at bytte dubletterne af sine samlekort med vennerne - uanset om det er Pokémon, Harry Potter-kort, fodboldkort eller en anden form for trading card games.

Saml på de seje Pokémonkort

Den japanske tegneserie Pokémon har været populær i årtier, og de spændende børnefilm med Pokémon er stadig et stort hit hos børn i dag. Pokémon kan fås som bamser, små samlefigurer, på penalhuse og i en masse former for spil og underholdning - og selvfølgelig som Pokémon-tcg. Du kan også få flotte mapper til at opbevare hele din samling af seje Pokémon-samlekort i. Det sikrer, at Pikachu, Squirtle, Charmander, Bulbasaur, eller en anden af de mange andre Pokémons i din samling, passes bedst muligt på.

Find dit favorit tcg-univers hos BR!

Hos BR har vi et stort udvalg af forskellige samlekort fra flere forskellige universer, og når først barnet er blevet bidt af et af de seje universer, så er det svært at give slip igen - det kan nemlig hurtigt gå hen at blive en sjov og hyggelig hobby, som barnet kan dele med vennerne. Se hele det store udvalg af trading card games fra BR her på siden!