365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Samlekort

Der er noget helt særligt ved at samle på kort, for over tid kan du skabe en helt fantastisk samling af unikke kort. De små samlere er ofte gode til at bytte kort med legekammeraterne og forhandle sig frem til en god handel. Her på siden kan du finde alverdens TCG og tilføje et nyt kort fra BR til samlingen.

Stort udvalg af seje Pokémon kort

På BR.dk har vi et kæææmpe udvalg af Pokémon kort, som dit barn kan samle, bytte og dyste mod vennerne med. Gå på opdagelse i udvalget og fang dine næste Pokémon kort på BR.dk!

Dyst løs i TCG

At samle og bytte trading cards med legekammeraterne går aldrig af mode, for det er altid sjovt at samle en helt unik kollektion af sine favoritkort. Måske samlede du også på kort, da du var barn? Se begejstringen hos dit barn, når den lille samler åbner et helt nyt sæt samlekort eller fodboldkort, som han eller hun ikke har i sin samling i forvejen.

Det kan også være, at dit barn kommer hjem med et sjældent samlekort, som der er blevet forhandlet om i skolen. Det kan hurtigt blive en hyggelig aktivitet i skolen at bytte dubletterne af sine samlekort med vennerne - uanset om det er Pokémon kort, Harry Potter kort, FIFA eller Panini fodboldkort eller en anden form for såkaldte TCG, eller trading card games.

 

Saml på de seje trading cards

Der findes et væld af forskellige TCG, og en af de mest populære trading card games er nok Pokémon kort. Den japanske tegneserie Pokémon har været populær i årtier, og de spændende børnefilm med Pokémon er stadig et stort hit hos børn i dag. Pokémon kan fås som bamser, små samlefigurer, på penalhuse og i en masse former for spil og underholdning - og selvfølgelig som Pokémon TCG. Du kan også få flotte samlemapper til at opbevare hele din samling af seje Pokémon-samlekort i. Det sikrer, at Pikachu, Squirtle, Charmander, Bulbasaur, eller en anden af de mange andre Pokémons i din samling, passes bedst muligt på.

 

Find dine favorit samlekort og fodboldkort her

Hos BR har vi et stort udvalg af forskellige samlekort og fodboldkort fra flere forskellige universer, og når først dit barn er blevet bidt af et af de seje TCG universer, så er det svært at give slip igen. Det kan nemlig hurtigt gå hen at blive en sjov og hyggelig hobby, som dit barn kan dele med vennerne. Se hele det store udvalg af trading card games fra BR her på siden!