365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pokémon

”Pokémon er meget mere end bare samlekort. Det er en verden, man kan dykke ned i, og udleve de mest fantastiske eventyr – hvad enten man ønsker at samle og spille, eller bare samle! Eventyret foregår i en fiktiv verden, der læner sig tæt op af virkelighedens Japan, og er inddelt i de syv regioner Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh, Unova, Kalos og Alola, der hver især byder på et væld af forskellige Pokémon, som for eksempel Pikachu, Charizard og Eevee!

Bliv klogere på Pokémon universet

Er dit barn opslugt af Pokémon universet og de fede samlekort og ved du ikke selv, hvad det består af? Så har vi gjort det nemt for dig at blive klogere på, hvorfor Pokémon universet er så fedt!

Pokémon tegninger til farvelægning

Pokémon findes i mange forskellige afskygninger, og dit barn har helt sikkert sin favorit over dem alle! Her kan du printe skabeloner med mange af de kendte Pokémon, som dit barn kan have det sjovt med at farvelægge.

Stort udvalg af Pokémonlegetøj

Pokémon er en sand klassiker! Hvis du har tændt Tv’et eller besøgt et børneværelse i løbet af slut 90’erne, 00’erne og til og med i dag, så har du helt sikkert stiftet bekendtskab med Ash, Pikachu, Charmander eller en af de andre skønne karakterer på den eller den anden måde.

Mange børn får julelys i øjnene ved tanken om det sjove Pokémonunivers med de farverige Pokémons, som bådes fås som figurer og kort. Målet er at blive den bedste Pokémontræner, og det giver rig mulighed for spændende kampe mod kammeraterne.

Hos BR finder du et stort udvalg af alt, hvad dit barn kan drømme om inden for Pokémonkategorien:

  • Pokémonkort, som er gode samleobjekter. Børnene kan sammenligne og bytte med hinanden, så de med tiden kan få den ønskede samling af alle de sejeste kort.
  • Pokémonspil. Når dit barn først har fået øjnene op for Pokémon, så skal alt gerne dreje sig om de sjove figurer. Derfor har vi også et udvalg af sjove spil, hvor du rigtigt kan lære figurernes styrker at kende.
  • Pokémonfigurer. Kun fantasien sætter grænser, når der skal leges med figurer! Barnet har de bedste muligheder for at skabe sine helt egne lege og kampe - enten alene eller i selskab med en legekammerat.
  • Pokémonbamser. Hvis dit barn har en favoritfigur, så vil en bamse helt sikkert falde i god jord.

Der er altså nok at dykke ned i her på siden, og vi er helt sikre på, at du kan finde noget, der falder i dit barns smag.

Sæt gang i legen med Pokémon fra BR.dk

Du kan introducere dit barn for Pokémon allerede i en tidlig alder med en af de farverige bamser. Vores udvalg henvender sig til en bred aldersgruppe, som kan få glæde af Pokémonuniverset i mange år.

Den store trend i at bytte Pokémonkort kan også bidrage med en masse positivt til dine børns udvikling. Her får børnene mulighed for at forstærke de sociale kompetencer i opnåelsen af den ideelle Pokémonsamling.

Skal dit barn have Pokémon med hjem på børneværelset? Udforsk vores store udvalg, og bestil jeres største favoritter allerede i dag.