365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Pokémon kort

Pokémon - du skal fange den! Pokémon er et helt univers i sig selv, som skaber stor begejstring og glæde hos mange børn. Er dit barn også helt vild med Pokémon? Her på siden har vi samlet et stort udvalg Pokémonkort, som kan supplere eller fuldende dit barns samling.

Find pakker med Pokémonkort

Pokémon har været en sand klassiker for børn i mange år, og Pokémonkortene har været særligt populære at samle på, bytte og spille med. Har du et barn, der er helt vild med Pokémonkort? Så har du den perfekte mulighed for at øge eller fuldende samlingen med varianter fra vores udvalg her hos BR.

Pokémon blev skabt i Japan i 1996, og i dag er det et af verdens mest populære samlekortspil. Skaberne bag har formået at opbygge et helt univers omkring Pokémon, som ikke kun indebærer kort, men også figurer, tegneserie og bamser.

Sjove spil med Pokémonkort

Det er nok ikke alle, der kan se fidusen i at have en masse Pokémonkort, men der er faktisk mange sjove muligheder med de forskellige kort.

  • Dit barn kan gøre det til et mål at få samlet den bedste samling af Pokémonkort. Det bliver hurtigt et socialt projekt, hvor der kan byttes med kammeraterne.
  • Pokémonkortene kan samles i et af de fine samlingshæfter, så dit barn jævnligt kan betragte sin samling med det bedste overblik.
  • Der er rig mulighed for at lære alle navne og Pokémonkræfter på de forskellige figurer, så du kan blive en rigtig ekspert.
  • Pokémonkortene kan også bruges til at spille, hvor I kan dyste om at besejre de forskellige Pokémons.

Med Pokémonkort er dit barn altså sikret mange timers god underholdning, og der er rig mulighed for at få glæde af det i selskab med legekammerater også.

Køb dine Pokémonkort på BR.dk

Gå på opdagelse i den store samling her på siden, og fang dine Pokémonkort hos BR. Der er en helt særlig spænding forbundet med at modtage en ny pakke med Pokémonkort, fordi det ikke altid er til at vide, hvad pakken indeholder.

Er du på jagt efter de mest sjældne Pokémonkort? Køb dine Pokémonkort hos BR, og sæt gang i spillet og bytningen med alle kammeraterne.

Spil med Pokémon kort

Som spiller skal man bruge et deck med 60 kort (for begyndere bør 15-20 af disse være energikort), en spillemønt og spilmarkører. Alt dette kan fås i de spilleklar Battle Decks. Derefter kan man let opgradere sin samling og sit deck med enten boosterpakker eller de andre spændende produkter – blandt andet V-bokse med seje kæmpekort, tinbokse med lækre opbevaringsæsker og Elite Trainer bokse med alt, hvad de mere seriøse spillere kunne ønske sig!

Sjov leg og læring med Pokémon kort

Ud over at være en sjov hobby, man kan dele med sine venner, kan Pokémon faktisk hjælpe med at udvikle en række kompetencer hos børn. Engelskkundskaberne udvikles naturligt, da alle kort er på engelsk. Man lærer strategisk tænkning, da man ofte skal tænke flere træk frem. Tilstedeværelsen skærpes, da man trækkes væk fra skærmen og skal forholde sig til både sine egne kort og sin modspillers handlinger. De sociale kompetencer og retfærdighedssansen skærpes, da spillet kræver ageren og samvær med andre spillere, samt gør at man må forholde sig til både at tabe og vinde. Og til sidst får man oven i købet træning i matematik, da man i spillet både skal lægge til, trække fra, gange og dividere for at udregne skadeseffekter.

Når man åbner en boosterpakke åbner man derfor meget mere end bare en pakke kort! ”