365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pokémon figurer

Figurer, der kan pynte på hylden, figurer, der kan udgøre hovedpersoner i utallige lege og figurer, der kan findes frem og betragtes gang på gang. Her på siden finder du et udvalg af Pokémonfigurer, som børnene kan få masser af glæde af! Tag et kig på figurer nedenunder, og find favoritterne allerede i dag.

Se de flotte Pokémonfigurer

Kender du Pokémon? Du er helt sikkert blevet introduceret til universet, som har eksisteret siden 1996, før eller siden. Hvad end du har set tegneserien, spillet med Pokémonkort eller har et barn, der har børneværelset fyldt af Pokémonfigurer, så kender helt sikkert til Ash, Pikachu og alle de andre.

  • Saml alle dine yndlingsfigurer, så du stolt kan vise dem fra til legekammeraterne
  • Dekorér børneværelset til dit helt eget Pokémonværelse, hvor figurerne pynter flot på hylderne
  • Gør tegneserien kunsten efter, og leg den sejeste Pokémontræner med dine figurer

Hos BR har vi samlet en verden af Pokémon, og her på siden finder du de seje Pokémonfigurer. Vi har også figurer med sjove tekniske funktioner som lys i fine farver, sjove knapper og lyd.

Hvor stor en samling kan du samle?

Kender du en, der er en af de helt store Pokémonfans? Så bliver der helt sikkert drømt store drømme om et samlehæfte med alle de sejeste Pokémonkort og et værelse med alle flotteste Pokémonfigurer.

Legetøjsfigurer gør altid legen sjovere, og med figurerne fra Pokémon kan dit barn få lov til at lege Pokémontræner eller stærk Pokémon. Der er rig mulighed for timevis af leg, og der er ikke noget skønnere end at se sine børn leve sig ind i et univers, hvor fantasien får frit løb.

Køb dine figurer fra Pokémon her

Er dit barn også helt klar til at sætte gang i Pokémonkampene, imens titelsangen spiller i baggrunden og Pokémonbamsen ligger i sengen? Find alt, hvad der skal til her hos BR, uanset om børneværelset skal være præget af Pokémon, eller figurerne blot skal være til at finde frem i ny og næ.

Udforsk udvalget, og find favoritterne allerede i dag! Hos BR sørger vi for en sikker levering til din adresse, og så er der ikke andet tilbage at sige end: “Pokémon, jeg vælger dig!”.