365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pokémon boxes

Måske du selv husker barndommens farvestrålende Pokémon-samlekort, som blev sirligt sorteret i samlemapper og byttet på kryds og tværs med vennerne i frikvarteret. Er du vokset op med Pokémon, er det næppe gået din næse forbi, at Pokémon er tilbage for fuld skrue. Her finder du vores Pokémon-boxes, der kan glæde både små og store Pokémon-fans med nyt til samlingen.

De sejeste Pokémon-kort boxes med både promo-kort og boosters

Er du selv eller dit barn bidt af Pokémon, er vores Pokémon-kort boxes en gave, der vil vække stor lykke. Vores Pokémon-boxes fås i flere forskellige udgaver med varierende indhold, og både vores pakker med kendte kort og vores Pokémon-booster boxes med hemmeligt indhold er i høj kurs. Der er noget utroligt spændende ved at åbne en Pokémon-box og få afsløret, hvad der gemmer sig i æsken – og forhåbentlig er det netop nogle af de kort, du havde håbet på. Ellers er det bare om at prøve lykken igen med en ny box, hvor du måske har heldet mere med dig. 

 

Til både nye og garvede Pokémon-samlere

Enhver Pokémon-fan har sine favoritter fra Pokémon-universet, og højst sandsynligt har dit barn også helt styr på de forskellige karakterers egenskaber. Det er netop den enkelte Pokémons styrker og svagheder, der gør det så interessant for mange børn at samle på kortene, og med en Pokémon-box får barnet et spændende udvalg af nye kort – måske endda et par sjældne af slagsen fra vores Pokémon-booster boxes. Der kan gå timevis med at organisere kortene i samlemapper, men også på sjov leg med vennerne, hvor der byttes kort på kryds og tværs, eller de forskellige Pokémons dyster mod hinanden.   

 

Alt til barnet, der er vild med Pokémon

Hos BR.dk er vi selvfølgelig hoppet med på Pokémon-bølgen, og derfor finder du et bredt udvalg af Pokémon-produkter her hos os. Vi forhandler mange forskellige pakker med Pokémon-kort og kan selvfølgelig også tilbyde alt i Pokémon-figurer, Pokéballs og de blødeste Pokémon-bamser, der er lige til at kramme.