365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pokémon mapper

En Pokémon mappe holder styr på alle de seje Pokémon kort. Samler dit barn på Pokémon kort? Så står en Pokémon kort mappe helt sikkert højt på ønskelisten. Lad Pikachu, Bulbasaur og Charmander få sin helt egen særlige plads i en fed Pokémon mappe.

Figurerne fra Pokémon universet samlet ét sted

Pokémon universet er noget helt særligt, og mange børn er betaget af de fascinerende Pokémons og deres trænere.

Er dit barn selv helt opslugt af Pokémon verdenen og drømmer om at være den bedste Pokémon træner? Så vil dit barn helt sikkert blive glad for en Pokémon mappe til at holde styr på alle sine Pokémon kort.

Det er jo vigtigt at kunne finde den helt rigtige Pokémon at angribe med, når der bliver spillet med Pokémon kort sammen med kammeraterne. De stærkeste og mest sjældne Pokémons skal måske have en helt særlig plads forrest i mappen.
 

Find den helt rigtige Pokémon kort mappe

Der findes flere hundrede forskellige Pokémons, og derfor kan samlingen af Pokémon kort hurtigt vokse sig stor. Derfor finder du også en masse forskellige Pokémon mapper, som kan rumme både små og store samlinger af Pokémon kort.

På BR.dk finder du Pokémon mapper af forskellig type. Vi har blandt andet:

  • Små Pokémon mapper med plads op til 60 kort.
  • Store Pokémon mapper med plads op til knap 500 kort.
  • Pokémon mappe med lynlås.
     

En Pokémon mappe er ikke bare med til at holde styr på alle Pokémon kortene. De gennemsigtige plastiklommer beskytter nemlig også kortene mod slid, så de ser flotte ud i mange år.
 

Hold styr på kortene med en mappe til Pokémon kort

En samling af Pokémon kort i en flot Pokémon mappe bidrager både til leg og læring for børn. Et spil med Pokémon kort indbyder til socialt samvær med kammeraterne, og Pokémon kampe kan vare mange timer, når børnene lever sig ind i det fantasifulde Pokémon univers. Samtidig træner barnet helt ubevidst sine færdigheder i engelsk, matematik og strategi på en sjov måde.

Med en mappe til Pokémon kort kan dit barn have sine yndlings Pokémons med overalt. Så kan en udfordring altid tages op – hvor som helst og når som helst. Gå på opdagelse i vores sortiment af Pokémon mapper på BR.dk, hvor vi også har et stort udvalg af Pokémon kort, Pokéballs og Pokémon bamser.