365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pokémon bamser

Den helt rigtige bamse kan hurtigt gå hen og blive dit barns tro følgesvend! Og hvis dit barn er fan af Pokémon, så er vi overbeviste om, at den helt rigtige bamse kan findes her på siden. Dyk ned i udvalget af de seje Pokémonbamser, og find den rette legekammerat og puttemakker til dit barn.

Din favoritbamse med din favoritpokémon

En bamse behøver ikke blot at være en bamse. Den kan hurtigt gå hen og blive en bedste ven for dit barn.

Den er der, når fingeren er blevet klemt i døren, og du trænger til trøst. Den er der, når mørket trænger sig på, og du skal falde til ro. Og så deltager den også i enhver leg på børneværelset - enten som tilskuer fra hjørnet i sengen eller som legens omdrejningspunkt.

Der er ingen tvivl om, at en bamse skal være blød - men det gør det kun endnu bedre, hvis bamsen også repræsentere en af de seje Pokémoner. Er Charmander, Snorlax eller måske Squirtle din favorit? Hos BR har vi samlet et stort udvalg af Pokémonbamser, og du kan se dem her på siden.

 

Køb dine Pokémon bamser på BR.dk

Har dit barn vadet op og ned ad gader og stræder for at fange de helt rigtige Pokémons med Pokémon Go? Med en Pokémonbamse fra BR, har du altid din favoritpokémon lige ved hånden. Der er ikke altid mulighed for at spille Pokémon Go, medbringe alle Pokémonfigurerne eller se tegneserien i Tv - til gengæld kan dit barn altid medbringe sin Pokémonbamse:

  • Den kan krammes om natten, så søvnen bliver tryg og god
  • Den kan medbringes på alle ferier, som den tro følgesvend
  • Den kan tages med til tandlægen, når der er brug for lidt ekstra tryghed

Dit barn kan nemt bygge en særlig relation til sin krammebamse, og det kan få stor betydning gennem barndommen. Med andre ord er vi helt sikre på, at en Pokémonbamse vil blive et hit hos dit barn.

 

Store og små Pokémon bamser

Har du fundet dit barns favoritpokémon her på siden? Så tøv ikke med at bestille den hjem, så det bløde væsen hurtigt kan skabe masser af glæde og tryghed!