365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pokéballs

Pokéball, Pokémon Ball, Pokémon Pokéball. Ja, kært barn har mange navne. Pokémon Ball er den ultimative metode til at fange og træne dine Pokémon på – og det er en sjov og aktiv leg for børn både hjemme og på farten. Du finder forskellige typer af Pokémon Balls på BR.dk. 

Pokéballs til Pokémons  

Siden midten af 90’erne har Pokémon universet betaget mange børn og unge. Og den dag i dag fascinerer det eventyrlige univers stadigvæk. Pokéballs bruges til at fange en Pokémon med. Når en Pokémon bliver fanget i en Pokémon Ball, gælder det om at træne din Pokémon, så den bliver endnu stærkere til at kæmpe mod andre Pokémons. 

’Pokémon, jeg vælger dig’  

Ud over at børnene fanger Pokémons med deres Pokéballs, er en Poké Ball også et hjem for de fantasifulde væsner. Med andre ord er og forbliver Pokéballs et hit blandt børn. Det handler bare om at vælge den Poké Ball, som børnene synes, er sejest og sjovest. 

En Pokéball har flere formål. Eksempelvis kan børnene: 

  • Lege med Pokéballs 
  • Samle på og bytte med Pokéballs 
  • Have Pokéballs stående fremme på reolen, hylden eller skrivebordet 

 

Børn elsker sjov leg med Pokéballs, fordi legetøjet får dem til at leve sig ind i et eventyrligt Pokémon univers. Fang dine yndlings Pokémon, og få fingre i nogle sjældne Pokémons. Det kræver både mod og held – præcis ligesom sangen fortæller. 

Pokéballs er også en perfekt samling til Pokémon fansene. Børnene kan samle på dem, og jo flere de har, desto bedre til samlingen. Ellers kan de også bytte Pokémon Balls med andre Pokémon fans.  

På samme måde kan børnene bruge deres Pokéballs som pynt til børneværelset. Hvis spilopmagerne er helt besat af Pokéballs ligesom os hos BR.dk, kan de nemlig have dem stående fremme på reolen, hylden eller skrivebordet. 

Vælg seje Pokémon Balls på BR.dk 

Gå på opdagelse, og vælg børnenes favorit Pokéballs på BR.dk. Og mangler de andre accessoires fra Pokémon universet, kan du kigge nærmere i udvalget her på BR.dk, hvor vi har samlet et stort Pokémon-udvalg. Eksempelvis er Pokémon figurer, Pokémon bamser og Pokémon-kort med til at gøre legen sjovere sammen med Pokéballs.