365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
Find inspiration til indretning af børneværelset på br.dk
Find inspiration til indretning af børneværelset på br.dk

Børneværelset

Indret et børneværelse med plads til leg med ting til børneværelset fra BR.dk. Her finder du både børnemøbler, lamper og diverse tekstiler, der skaber hygge og gode rammer for, at ungerne kan slå sig løs og leve sig ind i deres helt egne legeuniverser. 

Se alle produkter

Skab et børneværelse med plads til leg og afslapning 

Et børneværelse er et fristed, hvor fantasien kan få frit løb, og legen virkelig kan udfolde sig. Det er samtidig en base for afslapning og god drømmesøvn, så dit barn kan lade op til endnu en dag med spændende oplevelser. Det kræver noget af indretningen at forene både leg og afslapning, og hos BR.dk vil vi rigtig gerne inspirere dig til, hvordan du indretter et skønt rum med vores ting til børneværelset. 

Et frirum hvor idéer og tanker kan udfolde sig 

Børneværelset er barnets rum, og det skal først og fremmest indrettes på barnets præmisser. Det gør dog ikke noget, at indretningen også er praktisk, så hverdagen glider lidt lettere. Du kan med fordel opdele børneværelset i forskellige zoner med hver sin funktion. Tag for eksempel udgangspunkt i det følgende: 

  1.  Et sted til leg 

Det er her, at barnets interesser udfolder sig igennem forskelligt legetøj og god plads på gulvet til, at legen kan få frit spil. Indret gerne med børnemøbler, der gør det muligt for barnet selv at nå det forskellige legetøj og også at rydde det op igen, når legen er forbi.   

  1. Et sted til fordybelse 

Efter masser af aktiv leg er det rart at kunne fordybe sig i et mere roligt miljø. Indret en hyggelig krog med plads til kreative aktiviteter, eller brug en foldemadras til at skabe et oplagt sted til læsning og afslapning. 

  1. Et sted til drømmesøvn 

Når dagen er forbi, er det vigtigt med en god børneseng at gå til ro i. Et behageligt sengemiljø skaber tryghed omkring puttetid, og udover sengen kan du med fordel også tilføje blødt og lækkert sengetøj samt en natlampe, som dit barn vil kunne lide. 

Overrask dit barn med nye ting til børneværelset, og indret et vidunderligt børneværelse ved hjælp af produkter fra BR.dk.