365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bedste foldemadras

Få inspiration til at vælge den bedste foldemadras til hele familien

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til foldemadras

 

For de fleste børnefamilier er en god foldemadras uundværlig. Den indbyder til tumleri, leg og afslapning. Den kan bruges af både de mindste i familien, men mor og far kan også nyde en rolig stund eller være med i legen.

Der findes forskellige modeller af de populære foldemadrasser, så hvilken model skal være en del af jeres familie? Dét spørgsmål vil vi på BR.dk gerne hjælpe jer med at finde et svar på. I denne guide gennemgår vi de forskellige modeller, så I kan komme tættere på et svar.

Hvad kan man bruge en foldemadras til?

En smart og praktisk foldemadras har vundet indpas i mange hjem. På BR.dk forstår vi godt, hvorfor en god foldemadras ofte er at finde på børneværelset eller i et hjørne i stuen. Den har nemlig mange formål. Foldemadrasserne kan bl.a. bruges til at:

  • Lave kolbøtter og tumle rundt på
  • Bygge huler
  • Lave børnenes helt egen sofa
  • Skabe en ekstra soveplads
  • Slappe af på efter en lang dag.

 

Der er altså masser af gode ting, I kan bruge en god foldemadras til. Den bedste foldemadras er den, der passer til jeres behov og som I kan bruge til dét, I ønsker. Tænk derfor over, hvad foldemadrassen mest skal bruges til. Nedenfor gennemgår vi de forskellige typer.

 

 

Single foldemadras til de mindre formål

En single foldemadras kan fungere som et sted, hvor børnene kan slå kolbøtter og lege løs. Den kan også foldes som en lille stol, hvor børnene f.eks. kan læse en bog. Derudover er den ideel som ekstra soveplads eller til afslapning og en rolig stund.

Denne type madras er mindre end de andre modeller og fylder ikke nær så meget. Den kan nemt foldes sammen, så den kan stå i et hjørne eller pakkes helt væk. Derfor kan den være et oplagt valg, hvis I ikke har så meget plads eller ikke vil have, at madrassen skal fylde hele rummet.

 

Dobbelt foldemadras til hele familien

Med en dobbelt foldemadras kan I få plads til hele familien på madrassen. Her er der rig mulighed for at boltre sig på et stort og blødt underlag. Samtidig kan en dobbelt foldemadras også invitere til afslapning, hvor både forældre og børn kan være med og få fornyet energi.

Hvis I har masser af plads eller ikke har noget imod, at foldemadrassen tager en del plads i stuen, så er den et oplagt valg. Det kan være en fordel at vælge madrassen i en farve, der matcher jeres bolig, så den bliver en integreret del af indretningen.

 

 

Triple foldemadras til at bygge børnenes egen sofa

En triple foldemadras er super smart, da den kan foldes til en lille sofa, hvor børnene kan sidde og hygge sig, mens de slapper af efter en lang dag. Den kan derfor bruges til at lave et lille hyggehjørne på børneværelset, hvor barnet kan trække sig hen, når der skal ro på.

En triple foldemadras kan være det ideelle valg for jer, hvis I gerne vil bruge foldemadrassen som ekstra siddeplads til de små. Madrassen er praktisk og giver fleksibilitet, for den fylder ikke lige så meget som f.eks. en sofa, og den kan flyttes rundt efter behov.

 

Foldemadras som gæsteseng

Alle foldemadrasser kan bruges som gæsteseng. Foldemadrasserne er oplagte til dette formål, da det blot kræver et lagen, dyne, pude og sengebetræk for at have en ekstra sovende. Her kan det være nok med en single foldemadras, som I kan folde ud og gøre klar til gæsten.

Hvis I vil gøre det ekstra komfortabelt for de overnattende venner, kan I bruge en dobbelt foldemadras. En dobbelt foldemadras kan nemlig foldes, så den bliver til en enkeltmadras i to lag. Det giver en blødere og højere fornemmelse, så man ikke føler, at man ligger nede på gulvet.

Indretning af børneværelse

Hvordan indretter man et børneværelse? Det giver vi dig inspiration til i denne guide. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan indrette et børneværelse, der indbyder til leg, god nattesøvn og masser af hyggestunder.

Køb foldemadras til ethvert formål på BR.dk

Er I overbeviste om, at en foldemadras vil passe perfekt ind i jeres hjem? Så udforsk vores udvalg af foldemadrasser i forskellige modeller og farver! I udvalget kan I nemt finde en foldemadras, der passer perfekt ind I jeres bolig.

Hvis foldemadrassen skal bruges til børneværelset, kan I tjekke vores udvalg af produkter til børneværelset, så I kan skabe de bedste rammer for jeres barn. Vi har både sækkestole, børnemøbler, legetunneler og meget mere!