365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Dreng i stribet t-shirt der læser bog
Dreng i stribet t-shirt der læser bog

Børnebøger

Børnebøger er en fantastisk måde at koble af på. Det er ikke nogen overraskelse, at en god børnebog er perfekt efter en lang dag. Se udvalget af gode børnebøger nedenfor.

Børnebøger - en verden af eventyr og fantasi

Børnebøger er mere end bare underholdning; de åbner døre til uendelige verdener og skaber magiske oplevelser for børn. Gennem farverige fortællinger og fængslende karakterer, tilbyder bøgerne en rejse gennem fantasifulde landskaber og eventyr, som børnene vil elske.

 

Lad roen sænke sig med børnebøger 

Uanset om der er tale om en godnathistorie eller et lille pusterum fra en travl hverdag med masser af fart på, så sænker der sig en særlig ro over børnene, når de kan læne sig tilbage og høre en god historie. 

Introducér dem for dine egne favorithistorier, eller læs nye, finurlige fortællinger. Én ting er sikkert; tid og sted vil med garanti forsvinde, når I lever jer ind i bogens univers.

 

 

Det får du med gode børnebøger

En god børnebog kan tryllebinde dit barn med levende og farverige verdener. Med en børnebog får du og dit barn kvalitetstid sammen. Det er en god måde at koble af på efter en lang dag eller blive klar til sengetid. Med gode børnebøger får I:

 • Eventyr i massevis: Fra dragebesatte slotte til hemmelighedsfulde skove, børnebøger tilbyder eventyr, der holder børnene klistret til siderne.
 • Følelser og venskaber: Bøgerne udforsker venlige og varme historier om venskab og følelser, som børn nemt kan relatere til.
 • Fantasifulde illustrationer: Farverige og kreative illustrationer fanger børnenes interesse og gør læsningen tryllebindende.


Åbn op for en verden af indlevelse og fantasi med magiske børnebøger, hvor dit barn kan leve sig ind i fortællingerne. En god børnebog åbner op for samtaler om historien, hvor I kan dele jeres oplevelser og tanker.

 

Værd at vide, når du skal vælge børnebog

Der findes et hav af forskellige børnebøger, og det kan være svært at vælge den helt rigtige børnebog. Derfor kan du overveje nedenstående punkter, når du er på jagt efter den næste magiske historie, dit barn skal høre:

 • Aldersanbefalinger: Vælg bøger, der passer til barnets aldersgruppe for at sikre den bedste læseoplevelse.
 • Interesser og temaer: Overvej hvad dit barn interesserer sig for – er det dinosaurer, prinsesser, rummet? Find bøger, der matcher deres nysgerrighed.
 • Billeder: Gode billeder kan forstærke historien og gøre læsningen endnu mere indbydende for børn.


Disse overvejelser kan hjælpe dig på rette vej, når det er blevet tid til at forny boghylden med nye og sjove børnebøger. Vælg gerne børnebøger med forskellige temaer, så I har børnebøger for enhver smag i jeres hjemmebibliotek.

 

 

Populære børnebøger - snip, snap, snude … 

På BR.dk har vi et bredt udvalg af børnebøger, og her er noget for enhver smag! Hvilket tema er I allermest til? Der er masser af populære børnebøger som f.eks. Pippi Langstrømpe, Orla Frøsnapper og andre klassiske børnebøger. På BR.dk finder du:

 • Bøger med kendte figurer 
 • Bøger, der kan lære dit barn om stort og småt 
 • Bøger med musiske aktiviteter og lydeffekter 
 • Bøger med magiske og eventyrlige fortællinger 
 • Bøger, som mor og far kender, fra da de var børn.


Du kan også finde mange spændende bogserier fra bl.a. Sigurd Barrett, Disney eller prøve lykken i vores udvalg af Find Holger bøger. Dette er blot et lille udpluk af de spændende bøger, som kan få en plads på boghylden hjemme hos jer.

Spil, børnefilm og leg kan fange børnenes opmærksomheden, men der er intet, som får dem til at falde til ro som lyden af en velkendt voksenstemme, der læser en spændende børnebog højt.

 

Bøger til små og store børn på BR.dk 

I vores sortiment er der plads til alle børn - og derfor har vi også en børnebog, der passer til enhver alder. Vælg mellem letlæselige bøger fyldt med billeder, eller gå efter en mere læsevanskelig serie, hvis dit barn har mod på det.

De allerbedste af slagsen kan læses igen og igen, men det er altid en fordel med et godt og varieret udvalg, så der er en bog til enhver lejlighed! Dyk ned i vores udvalg af børnebøger - mon ikke der er én eller flere, som I bare må læse.