365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnebøger

Børnebøger er en fantastisk måde at berolige børn på. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at en børnebog kan være den perfekte godnathistorie. Hos BR har vi samlet en masse forskellige børnebøger. Se udvalget her.

Lad roen sænke sig med børnebøger 

Snip, snap, snude, nu er historien ude - denne remse kan lyde mange gange, når først I har et bredt udvalg af børnebøger. Uanset om der er tale om en godnathistorie eller et lille pusterum fra en travl hverdag med masser af fart på, så sænker der sig en særlig ro over børnene, når de kan læne sig tilbage og høre en god historie. 

Introducér dem for dine egne favorithistorier, eller læs nye, finurlige fortællinger. Én ting er sikkert; tid og sted vil med garanti forsvinde, når I lever jer ind i bogens univers.

 

Gode børnebøger - snip, snap, snude … 

Hos BR har vi et bredt udvalg af børnebøger, og her er noget for enhver smag! Hvilket tema er I allermest til? 

  • Bøger med kendte figurer 

  • Bøger, der kan lære dit barn om stort og småt 

  • Bøger med musiske aktiviteter og lydeffekter 

  • Bøger med magiske og eventyrlige fortællinger 

  • Bøger, som mor og far kender, fra da de var børn 

Du kan også finde mange spændende bogserier fra bl.a. Sigurd Barrett, Disney eller prøve lykken i vores udvalg af Find Holger bøger. Dette er blot et lille udpluk af de spændende bøger, som kan få en plads på boghylden hjemme hos jer. 

Spil, børnefilm og leg kan fange børnenes opmærksomheden, men der er intet, som får dem til at falde til ro som lyden af en velkendt voksenstemme, der læser en spændende bog højt.

 

Bøger til små og store børn hos BR 

I vores sortiment er der plads til alle børn - og derfor har vi også en bog, der passer til enhver alder. Vælg mellem letlæselige bøger fyldt med billeder, eller gå efter en mere læsevanskelig serie, hvis dit barn har mod på det. De allerbedste af slagsen kan læses igen og igen, men det er altid en fordel med et godt og varieret udvalg, så der er en bog til enhver lejlighed! Dyk ned i vores udvalg af børnebøger - mon ikke der er én eller flere, som I bare må læse.