365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Børn der maler med hobbymaling BR.dk
Børn der maler med hobbymaling BR.dk

Hobbymaling

Maling er en god måde for børne at være kreative på. Med hobbymaling på penslen kan børnene slippe fantasien løs, imens de lærer at fordybe sig i deres eget kreative projekt. Vi har samlet et stort udvalg af hobbymaling i alle regnbuens farver, så husets små kunstnere kan udfolde sig.  

Sjove malesæt til børn

Farverig hobbymaling til børn

Er dine børn også vilde med at male? Med hobbymaling til børn kan de kreative idéer udfoldes på både lærreder, sten og papir. Giv dit barn lov til at muntre sig med alverdens flotte farver, og se flotte motiver og kreationer komme til syne. Måske dit barn blander sig frem til en ny yndlingsfarve, eller lære sig selv en ny malerteknik? Underholdningsværdien kan være stor, og har dine børn endnu ikke prøvet at male med hobbymaling, kan der være mange gode grunde til at introducerede dem til det. At male kan give ro og aktiviteten kan være god at slappe af med. Dels styrkes kreativiteten også, mens evnen til koncentration og fordybelse ligeledes forbedres undervejs, når både fingre og pensler svinges.

 

Kreativ leg med hobbymaling

Med hobbymaling er både store og små kreative sjæle sikret mange hyggelige og sjove timer – både sammen og hver for sig. Her hos BR finder du et godt udvalg af forskellig slags hobbymaling, der lever op til selv de mest kreative kunstneres forventninger. Som dygtige malere er det selvfølgelig også vigtigt at have de gode redskaber i orden. Her på siden finder du derfor bl.a.:

Kig vores udvalg af sjov hobbymaling igennem og find inspiration til, hvad du og dine børn har brug for næste gang, i skal have gang i det kreative værksted.

 

Hobbymaling til et væld af forskellige aktiviteter på BR.dk

Hvilken aktivitet med hobbymaling er jeres næste? Måske kan i prøve kræfter med stenmaling, der er oplagt som en hyggelig weekendaktivitet, hvor hele familien kan være med? Hver mand vælger sin sten – og når I kommer hjem igen, kan I dekorere stenene i alle regnbuens farver, skrive små ord eller tegne mønstre. De små kunstværker kan lægges ude såvel som inde eller foræres væk til de heldige bedsteforældre.

I kan også afprøve vandfarver, der er utrolig nemme at male med. Se hvordan flere lag dannes på papiret med vandet, og giv barnet mulighed for at lave og give malerier til både faster, moster eller søskende.

Uanset hvilken hobbymaling I vælger og hvad formålet er, er det at male en fantastisk aktivitet, hvor de fleste børn kan være med uanset alder. Vær kreativ med hobbymaling og bestil det i mangler hos BR – så kan i hurtigt komme i gang med de kreative udfoldelser. Vi har fri fragt ved køb over 500 kr.