365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pensler og tilbehør

For de fleste børn er det en fest at male. Det er nemlig en aktivitet, hvor de med stor koncentration kan få lov til at udfolde deres kreativitet. Med en god pensel går der ikke længe, før de fantasifulde motiver dukker op. Find de helt rigtige pensler til det kreative projekt her på siden.

Slip kreativiteten løs med pensler til akrylmaling

Intet er så hyggeligt som at samles om et kreativt projekt. Det er ingen hemmelighed, at børnene særligt elsker de projekter, hvor der indgår pensler og hobbymaling. Efter perioden med fingermaling er ovre, er det nemlig spændende at få en pensel i hånden. Penslerne kan blandt andet bruges til fine værker med akrylmaling eller vandfarve.  

Med en pensel i de små hænder bliver det langt nemmere for børnene at male deres foretrukne motiv. Nu er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser.  

Mon det bliver en farlig dinosaur, en sej borg eller en fin prinsesse, der skal ned på papiret? Uanset hvordan det lille kunstværk udvikler sig, så vil det helt sikkert pynte på væggen eller køleskabsdøren.  

Lad børnene sætte farve på verdenen med det rette tilbehør til maling  

Når de små kunstnere skal i gang med kreationerne, så kræver det det rette udstyr. Mange børn får julelys i øjnene, når de kreative hobbyartikler findes frem, og det er der ikke noget at sige til. Hygge med maling giver nemlig børnene mulighed for at udfolde deres kreativitet på bedste vis. Det er en fest at male med alle regnbuens farver, så husk en palette med flere rum til malingen. Så kan I nemlig blande flere farver og fremtrylle de mindstes yndlingsfarver. 

Uendelige muligheder for kreationer med pensler   

Et penselsæt med forskellige størrelser kan bruges til utallige kreative projekter med børnene. Et penselsæt giver plads til, at flere børn kan skabe deres mesterværker samtidig - perfekt til en søskendeflok eller alle legekammeraterne til børnefødselsdagen. 

Mulighederne er mange, når det kommer til aktiviteter, hvor der skal bruges pensler. Udover at male på lærred eller papir, så kan I også prøve at kaste jer ud i disse idéer:

  • Tag på tur for at indsamle sten og gør dem til smukke kunstværker med stenmaling
  • Med en våd pensel kan ansigtsmaling lynhurtigt trylle dit barn om til en farlig tiger, en listig kat eller fin sommerfugl. 

 

Der venter jer en masse timers kreativ udfoldelse og fordybelse med vores udvalg af pensler og tilbehør til maling. Find de helt rette pensler hos BR, så I er klar til det næste projekt sammen.