365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
Lad dit barn være kreativt med perler eller andet fra BR.dk
Lad dit barn være kreativt med perler eller andet fra BR.dk

Kreativitet

Skal kreativiteten slippes løs? Børn har en veludviklet og dejligt uspoleret fantasi, som mange af os voksne med fordel kunne lade os rive mere med af. Hos BR har vi derfor samlet et stort udvalg af kreative ting til børn og hele familien.

Se alle produkter
Populære mærker

Velkommen til vores univers af kreativitet, leg og læring!

Her på siden finder du alverdens legetøj til kreative projekter til forskellige aldersgrupper, køn og interesser. Kort sagt er der noget til enhver. Vær kreativ med børnene med de spændende kreative ting til børn her på siden.

Vil du gerne støtte dit barn i at holde fast i de kreative lege, byder sortimentet hos BR på masser af kreativt legetøj inden for mange forskellige kategorier. Her finder du sager til krealeg, der kan friste selv de voksne til at være med.

Slip fantasien løs og oplev, hvordan dit barn kan få timevis til at gå med maling, perler, modellervoks, slim, tegne og skriveredskaber og meget mere, der bringer barnet ind i nye og uudforskede legeuniverser. 

Kreative hobbyartikler, modellering og redskaber hos BR

Selvom legens univers og muligheder udvikler sig hele tiden, ikke mindst i takt med det spændende udbud af kreativt legetøj, så er der sikre legehits, der aldrig går i glemmebogen. Hos BR finder du blandt andet et univers af perler og perlepladser, forskellige DIY-projekter og sager, der kan bruges til at klippe og klistre. Nu er det dit barns tur til at gribe de kreative lege i selskab med BR!