365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
Lad dit barn være kreativt med perler eller andet fra BR.dk
Lad dit barn være kreativt med perler eller andet fra BR.dk

Kreativitet

Skal vi være kreative? Fætter BR elsker DIY og krea-projekter. Vil du være med til stenmaling, perleplader, clay eller sy-projekter? Her finder du alt, du skal bruge til dit næste kreative projekt - både guides, tips, idéer og produkter. 

Se alle produkter
Populære mærker

Velkommen til vores univers af kreativitet, leg og læring!

Her på siden finder du alverdens legetøj til kreative projekter til forskellige aldersgrupper, køn og interesser. Kort sagt er der noget til enhver. Vær med til at udrette spændende, kreative ting med børnene, og lad de kreative evner blomstre gennem forskellige lege. Kreativ leg kan give mange timers sjov og underholdning for børn i alle aldre, så medvirk til at dit barn kan holde sig beskæftiget og udfordret gennem lærende aktiviteter.

Se udvalget af kreative legesager ovenfor og glæd jer til at dykke ned i et væld af spændende muligheder for at udforske ny kreativitet og nye lege, dit barn vil elske.


Udforsk de kreative sanser med leg og læring

Med kreativ leg er der ingen grænser for, hvad der kan udrettes. Kreativ leg er populært hos de fleste børn, hvor der er mulighed for fordybelse, og hvor kreative tanker kan bredes ud. At udfolde sig kreativt udvikler fantasien både hos store og små legebørn og har mange, gode fordele. Kreativ leg får os blandt andet til at udfordre og styrke vores hjerner, som særligt de mindste kan få glæde af. På den måde kan kreativ leg fungere som en slags sund hjernegymnastik for os, hvor alle sanser kan komme i spil.

Vil du gerne støtte dit barn i at holde fast i de skønne, kreative lege, byder sortimentet hos BR på masser af kreativt legetøj i alle mulige udformninger inden for mange forskellige kategorier. Her finder du blandt andet sager til krealeg, der kan friste selv de voksne til at være med.

Slip fantasien løs og tag legen med ud eller hyg jer omkring den indenfor. Oplev, hvordan dit barn kan få timevis til at gå med maling, perler, modellervoks, slim, tegne- og skriveredskaber samt meget mere, der bringer barnet ind i nye og uudforskede legeverdener.
 

Kreative hobbyartikler, modellering og redskaber hos BR

Selvom legens univers og muligheder udvikler sig hele tiden, ikke mindst i takt med det spændende udbud af kreativt legetøj, er der dog nogle sikre og populære legehits, der aldrig går i glemmebogen. Hos BR finder du blandt andet et univers af perler og perleplader, forskellige DIY-projekter og sager, der kan bruges til at klippe og klistre samt meget mere. Vælg mellem mærker som Hama, Staedtler, Cra-z Slimy og en række andre.

Saml inspiration og få kreative ideer til at komme i gang med nye lege. Gå på opdagelse i vores store legeunivers online eller i vores butikker. Nu er det dit barns tur til at gribe de kreative lege i selskab med BR!