365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fastelavnspynt

Er I klar til at slå katten af tønden og holde et brag af en fastelavnsfest? Her på siden finder du BR’s udvalg af festlig fastelavnspynt, som er med til at sætte rammerne for en børnevenlig fastelavn. Pynt blandt andet op med balloner, servietter og service, som du finder her på siden. God fornøjelse!

Ingen fest uden fastelavnspynt

Der er ikke noget som en velpyntet udklædningsfest, hvor små såvel som store barnlige sjæle kan trække i deres kostumer og slå katten af tønden. Mange familier holder fast i de kendte fastelavnstraditioner med fastelavnsris, tøndeslagning, pynt og masker – hvad plejer I at pynte op med?

Her på siden findes et udvalg af pynt, som kan bruges til fastelavnsfesten – for ingen fest uden pynt. Det er nu, I kan lade jer rive med af børnenes entusiasme og give den gas med tilbehør, balloner, servietter, service og meget mere.

 

Pynt op til tøndeslagning

Man kan ikke holde fastelavn uden at slå katten af tønden. Den populære tradition har holdt ved gennem mange generationer, og derfor gør vi naturligvis, hvad vi kan for at holde den sjove leg i gang! Hvor man førhen havde en kat inde i tønden, fylder man i dag tønden med slik og godter, som børnene kan få, når den slås i stykker. Mangler I at finde en fastelavnstønde, så har vi her samlet et udvalg, som kan bruges til både store og små børn.

 

Hjemmelavet fastelavnspynt for hele familien

Afholder I fastelavnsfest hjemme hos jer, i børnehaven eller på skolen, og skal det være ekstra festligt – fx med pynt på fastelavnsris og sjove masker til børn og voksne? Der er masser af muligheder for selv at lave fastelavnspynt, som er en kreativ og hyggelig proces for børn og voksne.

Har I mod på at kaste jer ud i et søndagsprojekt, kan I printe vores skabeloner til fastelavnsmasker ud. De kan pyntes med perler, fjer, glimmer og fine tegninger efter smag og behag. Maskerne kan både bruges som en del af udklædningen, men også som pynt til fastelavnsfesten.  

Ingen fastelavn uden fastelavnsris. Et fastelavnsris er ganske enkelt et bundt grene, der pyntes med alt lige fra farverige papirstrimler, perler, masker og katte af karton til alverdens spiselige godter. Også her har vi samlet et par gode ideer til, hvordan I sammen kan lave kreativ pynt til fastelavnsriset.

God fornøjelse!