365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Glimmer

Drys med glimmer – så bliver det hele meget sjovere! Der sker altså bare noget magisk, når man tilføjer lidt glimmer. Hvad end det er på en flot tegning, en lille æske eller på en indpakket gave. Mange gange skal der ikke meget mere til end lidt glimmer, så er underholdningen i hus.

Kreasjov med hobbyglimmer

Der sker noget helt magisk, når børn får lov at arbejde med glimmer og glitter. Glimmer kan få det til at krible i fingrene hos både store og små legebørn, og det kan virke fascinerende og spændende at lave kreative projekter med. De glimtende effekter kan give ethvert barn lyst til at sætte sig ned og bruge flere timer på at pynte sine hjemmelavede tegninger eller malerier, der kan give kunstværkerne helt nyt liv. Se børnene pynte til den helt store guldmedalje, når hobbyglimmer og glitter kommer på kreabordet til at dekorere tidligere projekter eller opstarte helt nye.

Glimmer er et sikkert legehit, der kan skabe mange glæder, og som dine børn vil være vilde for at være kreative med. Lad børnene komme med ind i en fortryllende glitterverden, og se den kreative leg udvikle sig. Gå på opdagelse i vores udvalg af glimmer og hobbyglimmer i alverdens flotte farver, der fanger ethvert barns øjne ved første blikfang.

 

Kreativ inspiration med glimmer og glitter

Børn elsker glimmer! Og med god grund. Med glimmer på paletten kan både børn og voksne tage kreativiteten til helt nye højder. Lad for eksempel dit barn fordybe sig om at pynte sit hjemmelavede prinsesseslot, eller saml hele familien om et fællesprojekt ved bordet. Tag blandt andet nogle gamle konservesdåser fra skabet og fjern etiketterne. Mal så dåsernes grundflade med akrylmaling i flotte farver og tegn derefter prikker, striber eller andre fine former med hobbyglimmer ved hjælp af lidt lim og en pensel. Brug dåserne til bestik på spisebordet eller kom en friskplukket buket fra skovturen i den skinnende dåse. I kan også designe en masse hjemmelavede til- og fra kort – så har I de smukkeste kort liggende, når fødselsdage, specielle anledninger og højtider kommer nærmere.
Mulighederne er mange, når glimmer og glitter er tilgængeligt på hjemmelageret af kreaartikler, og derfor råder vi naturligvis til, at der er mange forskellige farver samt guld og sølv glimmer at vælge imellem!

 

Glimmer til børn hos Klub BR

Der findes mange fine projekter, man kan lave med glimmer, så slå jeres fantasi løs og dyk ned i et glitterverden fyldt med farver. På denne side finder du både glittertusser, glittersæt og løst glimmer, men i vores sortiment består blandt andet også af glimmerlim, farverig hobbymaling og en masse andre hobbyartikler, du og dit barn helt sikkert vil elske at prøve kræfter med derhjemme.