365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Glimmer

Drys med glimmer – så bliver det hele meget sjovere! Der sker altså bare noget magisk, når man tilføjer lidt glimmer. Hvad end det er på en flot tegning, en lille æske eller på en indpakket gave. Mange gange skal der ikke meget mere til end lidt glimmer, så er underholdningen i hus.

Kreasjov med hobbyglimmer

Med glimmer på paletten kan både børn og voksne tage kreativiteten til helt nye højder. Lad børnene komme hobbyglimmer på et stykke hvidt papir, og se dem pynte til den helt store guldmedalje.

I kan også samle jer om et fællesprojekt ved bordet. Tag f.eks. gamle konservesdåser fra skabet og fjern etiketterne. Mal dåsernes grundflade med flotte farver og tegn derefter prikker, striber eller andre fine former med hobbyglimmer ved hjælp af lidt lim og en pensel. Brug dåserne til bestik på spisebordet eller kom en friskplukket buket fra skovturen i den skinnende dåse.

Med masser af glimmer ved hånden er det nemt at gøre legen ved bordet meget sjovere. Glimmer og glitter er et sikkert legehit. Vi råder dig derfor til altid at have fyldt godt op med glimmer på jeres lager af kreaartikler. Se her vores udvalg af glimmer og hobbyglimmer i alverdens flotte farver, der fanger øjnene ved første blikfang.