365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Glimmerlim

Glimmerlim er ikke bare lim. Glimmerlim sætter prikken over i’et på børnenes smukke værker og unikke projekter. Hos BR har vi glimmerlim i alle regnbuens farver – tag et kig på udvalget her. Så kan du og dine børn fremtrylle lidt magi, når hverdagen bliver for grå og kedelig.

Lad børnene udfolde sig med glitter og glimmer

Glimmer- og glitterlim er det perfekte valg, når dine børn vil sætte et særligt touch på deres flotte kreationer. Pynt f.eks. en æske af pap med farverig glitterlim, og giv æsken i gave til én dit barn holder af. Den fine æske kan bruges som god og praktisk opbevaring af løse sager, og er derfor et sikkert gavehit. I kan også give jer i kast med at pynte et familiealbum med glimmerlim. Det er så hyggeligt både at lave albummet, men også at sidde sammen og kigge tilbage på gode minder.

De mindre børn kan også sagtens være med, når I leger med glimmerlim. Lad de små vælge deres yndlingsfarve, og læg et stykke hvidt papir foran dem. Så skal du bare se løjer! Med glitterlim er i garanteret timevis af underholdning samt flotte kreationer – og så er det en sikker vinder, når du og dine børn har allermest brug for at drysse lidt glimmer på tilværelsen.