365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Glimmerlim

Glimmerlim er ikke bare lim. Glimmerlim sætter prikken over i’et på børnenes smukke værker og unikke projekter. Hos BR har vi glimmerlim i alle regnbuens farver – tag et kig på udvalget her. Så kan du og dine børn fremtrylle lidt magi, når hverdagen bliver for grå og kedelig.

Lad børnene udfolde sig med glitter og glimmer

Glimmer- og glitterlim er det perfekte valg, når dine børn vil sætte et særligt touch på deres flotte kreationer. Pynt f.eks. en æske af pap med farverig glitterlim, og giv æsken i gave til én dit barn holder af. Den fine æske kan bruges som god og praktisk opbevaring af løse sager, og er derfor et sikkert gavehit. I kan også give jer i kast med at pynte et familiealbum med guld og sølv glimmerlim. Det er så hyggeligt både at lave albummet, men også at sidde sammen og kigge tilbage på gode minder.

De mindre børn kan også sagtens være med, når I leger med glimmerlim. Lad de små vælge deres yndlingsfarve, og læg et stykke hvidt papir foran dem. Så skal du bare se løjer! Med glitterlim er i garanteret timevis af underholdning samt flotte kreationer – og så er det en sikker vinder, når du og dine børn har allermest brug for at drysse lidt glimmer på tilværelsen. Med glimmerlim er der altså mange gode muligheder for at skabe kreative stunder, ethvert barn vil elske.

 

Kreationer med glimmerlim

Glimmerlim kan bruges i alverdens projekter til at dekorere og sætte den sidste prik over i’et. Derfor fanger glitter og glimmer naturligvis også de fleste børns øjne, der hurtigt kan blive betaget af de mange farver, der er at vælge imellem. Men de voksne kan også sagtens være med. Hvad med at skabe smukke til- og fra-kort til de kommende fødselsdage, eller udsmykke bordkortene til den næste fest med glimmerlim? I kan også dekorere rammer til de hjemmelavede tegninger, barnet har lavet gennem tiden. Ja, glimmerlim er både for børn og for voksne, der godt kunne tænke sig at pynte diverse kreative projekter med lidt ekstra.

 

Glimmerlim i mange former hos BR

Kan du bedst lide at male med en pensel, bruge en limstift eller tegne med tusser? Så kommer vores glimmerlim i mange former, så du kan anskaffe dig dét lim, du synes bedst om at anvende - og som du tror, der vil være lettest at styre for dit barn. Du kan både købe vores glimmerlim enkeltvis og i sæt i forskellige størrelser, så I er sikker på at få fat i de helt rette farver.

Er glitter og glimmer dog en anelse for glimtende til dine projekter, finder du hos BR også almindelig lim til børn samt en masse andre hobbyartikler, der kan skabe glæde hjemme hos jer.
Bliv klar til de mest spændende kreadage med leg og læring, der kan skabe underholdning på både regnvejrsdage og solskinsdage. Bestil alt til kreativitet og leg online her på BR.dk – vi har et stort sortiment af legetøj, spil og udstyr til børn i alle aldre – og altid til stærke priser!