365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Idéer til køreturen med børn

Underholdning, aktiviteter og legetøj til bilturen

Hvis der er noget, Fætter BR glæder sig til hvert år, så er det FEEEERIIIIIE! Derfor har han samlet alle sine bedste idéer til en sjov og underholdende køretur med børn i bilen. For hvordan får man liiige den kedelige køretid til at gå? 

Det har han heldigvis verdens bedste bud på! Læs med her og hav en alletiders bilferie!

Perlemad til turen

Pak en sjov madkasse med perlemad til turen. Okay, perlerne skal naturligvis laves, INDEN i sætter jer i bilen, ellers bliver det lidt noget rod. Se lige den her søde madkasse fyyyyldt med lækkerier - Så skal alle bamser og figurer nok blive mætte. Og måske den trætte co-driver må smage lidt?

Feriemappe

Det her DIY-hack er helt genialt, hvis du spørger Fætter BR. En personlig feriemappe spækket med aktiviteter til køreturen! Du vælger selv, hvad der skal i, men vi anbefaler naturligvis, at I smutter forbi jeres nærmeste Fætter BR butik og henter vores Klub BR opgave ark, helt gratis! Rigtig god fornøjelse!

Fortællepose

"Der var engang..." en fortællepose fra Fætter BR fyldt med en masse fede historier, der blev fortalt heeeele vejen ned igennem Europa og vupti, så var I fremme på feriedestinationen! Den historie kan måske blive til virkelighed, hvis I laver den her fine fortællepose, der er oplagt at tage med på bilferien. 

Hvornår-er-vi-der-guirlande

"Hvornår er vi der?" er nok det spørgsmål, du hører allermest fra bagsædet på bilferien - Og dér er den her nedtællingsguirlande altså helt genial og samtidig utroligt nem at lave. Det kræver kun papir, tusser og en klipsemaskine (eller tape, hvis det er dét, du har liggende). Se her, hvordan du laver den smarte hvornår-er-vi-der-guirlande. 

Legekasser

Kan vi lige snakke om, hvor geniale madkasser er til at holde styr på alle legesagerne i bilen? Og med meget få tricks og lidt hjælp fra en limpistol, kan du lynhurtigt forvandle en ganske almindelig madkasse til den sjoveste legekasse fyldt med leg, underholdning og aktiviteter til børnene på bagsædet. Sæt i gang! 

Fætter BR's 5 bedste tips til køreturen med børn

Udover de 5 ovenstående DIY aktiviteter, som I kan lave og tage med på køreturen, så har Fætter BR endnu flere tips og gode idéer:

  1. Bøger i alle afskygninger: Malebøger, sangbøger, aktivitetsbøger - oplagt med alverdens læsestof, der kan bladres igennem og interageres med på bagsædet.
  2. Podcasts, musik, spil og serier: Hvis iPad'en skal i brug på bagsædet, så husk at downloade spil, podcasts og lignende inden afgang, så I ikke er afhængige af internet på vejen - og husk desuden høretelefoner!
  3. Tegnetavle: Hvis dit barn godt kan lide at tegne, kan I overveje, om en tegnetavle ikke kunne være en sjov bagsæde-aktivitet - så falder farveblyanterne ikke på gulvet og sæderne bliver ikke smukt dekoreret med tusch, mens du har travlt med at finde vej...
  4. Klassiske billege: "GUL BIL!" bliver aldrig gammel, og at tælle forskellige slags biler, er altid et hit. I kan også kaste et blik på vores bil-bingoplade, som I kan printe ud og krydse af, når I ser nogle af tingene på vejen. Hvem vinder?
  5. Udendørs legetøj: Hvabehar? Udendørs legetøj til køreturen? Udover at det naturligvis er fedt at have, når I når frem til destinationen, så er det også guld værd lige at have en fodbold, en frisbee eller lignende ved hånden, så børnene kan fyre noget krudt af på restepladsen, når I holder en pause undervejs..

 

Fætter BR håber, at I kunne bruge nogle af tipsene og ønsker jer verdens bedste ferie! Få flere gode tips til sommerferien her.