365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fodbold til børn

Fodbold er det perfekte spil med vennerne, hvor I kan løbe rundt på græsset og more jer med at prøve at score mål. Der findes mange forskellige størrelser af fodbolde, og når der er tale om børn, skal de selvfølgelig have en mindre bold, end voksne skal. Derfor har vi samlet et udvalg af fodbolde her hos BR, så børnene kan få sin helt egen. Sæt gang i kampen ved at kigge på udvalget nedenfor.

Skyd på mål med den sejeste børnefodbold

Er der noget bedre end at se det begejstrede, stolte ansigt på dit barn, når han eller hun sparker bolden lige ind i et fodboldmål? Hvis du har en fodboldentusiast hjemme hos dig, så har du nok oplevet, hvor stor en kærlighed dit barn har for sin børnefodbold. Mange børn er vilde med den sjove sport, og det kan vi sagtens forstå. Fodbold er en fantastisk udendørs leg, hvor fodboldspilleren rigtig kan få brændt noget energi af sammen med vennerne. Der er intet som en sportsgren, som giver gode oplevelser med holdånd, røde kinder og et smil over hele ansigtet.

 

Fodbolde til børn i flere størrelser og flotte designs

Har du en lille fodboldspiller hjemme hos dig, så er det nødvendigt med en børnefodbold. En fodbold i en mindre størrelse vil nemlig gøre det meget nemmere for barnet at håndtere fodbolden.  

Vores fodbolde til børn kommer i størrelser fra 3-5, så her kan alle børn være med! De er lavet i et cool og flot design, så uanset om favoritfarven er neongul, blå, sort, hvid, rød, grøn, blå eller en helt anden, så kan du finde en smart fodbold med den farve hos BR. Fælles for alle vores fodbolde til børn er, at de har gode spilleegenskaber og er lavet i en høj kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed. På den måde bliver en fodbold til børn hurtigt en sikker favorit, som bliver brugt igen og igen.

 

Sæt gang i kampen med en fodbold til børn hos BR!

Der skal ikke meget andet til end en børnefodbold og en græsplæne, og så er der ellers lagt op til timevis af sjov og leg i haven. Måske skiftes legekammeraterne til at skyde på mål eller måske er det dig og dit barn, der skal i gang med at øve fodbold? Uanset hvad så kan du finde fodbold til børn hos BR. Vi har et stort udvalg af børnefodbolde i flere størrelser og seje, farverige designs. Find den næste højtelskede fodbold til fodboldspilleren her hos BR!