365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Køb inliner, rulleskøjter, løbehjul og meget andet på br.dk
Køb inliner, rulleskøjter, løbehjul og meget andet på br.dk

Udendørs leg

Der er noget fantastisk over at kunne tage legen med udenfor. For at gøre det endnu sjovere skal der selvfølgelig de rigtige udendørslege for børn til. Frygt ej. Hos BR har vi netop samlet alt det bedste udendørs legetøj. Her finder du udendørs legetøj til børn i forskellige aldre og med forskellige interesser. Gør legen sjovere med udvalget her på siden.

 

Se alle produkter

Skal vi lege indenfor?

Her på siden kan du finde vores store udvalg af bløde bamser, dukker, legetøjsbiler og meget mere! Legetøjet er perfekt til mange timers leg og underholdning. Uanset om dit barn helst vil drøne rundt eller sidde på tæppet, så finder du med garanti noget du kan bruge her på siden.

Udendørs aktiviteter for børn

Det er sundt at være udenfor for både store og små, men det kræver også en række gode aktiviteter at få børnene med ud. Heldigvis byder udendørs arealer på et væld af muligheder – det handler bare om at se dem. Hos BR er vi eksperter i aktiviteter i børnehøjde! Derfor har vi samlet en lang række gode idéer til lege udendørs.  

Udendørs legetøj

En have er bare en stor græsplæne i de fleste børns øjne, og det kan hurtigt blive kedeligt i længden. Med udendørs legetøj fra BR’s store udvalg, kan du omdanne haven til den rene gavebod af sjove oplevelser.

Med den helt rette udendørs leg, vil børnene elske at komme udendørs og få motion, frisk luft og masser af glæde og grin.

Vores udvalg omfatter alt lige fra børnecykler og rulleskøjter, så børnene kan komme på tur, til sandkasser og gyngestativer, som er obligatoriske i haven!

Tag legen med udendørs!

Du behøver slet ikke at have en græsplæne for at skabe de bedste rammer for dine børn. Vi har udendørs legetøj i alle størrelser, og meget af det kan medbringes i parken, på stranden eller en tur på stien.

Det er en drøm for mange forældre, at børnene finder glæde i at lege udendørs - måske endda med noget af det legetøj, som også fandtes, dengang de var børn. Vind i håret, frisk luft i ansigtet og aktiv leg er en vigtig del af barndommen, og vi har udendørs legetøj, som kan underholde børnene året rundt.

Vinteren kan byde på en tur på skøjtebanen eller kælkebakken, og når sommeren banker på, og solens stråler begynder at bage fra en skyfri himmel, kan I udforske vores udvalg af vandleg til haven og strandturen. Legen stopper aldrig med udvalget her!

Stort udvalg af udendørs legetøj på BR.dk

Vi sørger for, at du aldrig løber tør for nye idéer til udendørs aktiviteter og leg med børnene. Derfor kan du finde det hele i denne kategori, og vi er helt sikre på, at det bliver svært at vælge iblandt de mange gode muligheder.

Tag dit barn i hånden, og find alle favoritterne i vores sortiment af legetøj. Der er også rig mulighed for at se glæden i dit barns øjne, når du har fundet det helt rigtige legetøj til gave!