365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Lille pige leger med dukker i et dukkehus
Lille pige leger med dukker i et dukkehus

Dukker og dukketilbehør

Dukker og dukketilbehør er alletiders introduktion til rolleleg og er populært blandt børn i mange aldre. Den første dukke er uden tvivl noget helt specielt og vil blive skattet og passet rigtig godt på. Se bare, hvordan dukken vugges, mades og nusses efter bedste evne.

Populære mærker

Sådan vælger du en dukke til børn

Er dit barn vild med dukker? Så kan du få inspiration til, hvilken dukke du skal vælge. I denne guide giver vi dig gode råd til, hvordan du vælger den perfekte dukke til dit barn. Vi kommer bl.a. med bud på dukker til 1 årige og 2 årige.

Dukker, som dit barn vil elske

Alt efter dit barns alder vil legen med dukker og dukketilbehør højst sandsynligt udfolde sig forskelligt og blive gradvist mere og mere sofistikeret i takt med, at barnet bliver ældre, men en fællesnævner er ofte, at barnet tager udgangspunkt i og spejler velkendte situationer fra hverdagen i legen med dukkerne. Det er en sund og tryg måde at bearbejde de mange indtryk og oplevelser, som barnet møder hver dag. Hos BR.dk er vi stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af forskellige typer af dukker, dukkehuse og dukketilbehør, som dit barn vil elske.

 

Dukkeleg med skønne, moderne kvalitetsdukker

En vellignende babydukke vækker omsorgsgenet hos de fleste børn, der vil elske at give dukken mad, kærlighed, en tør ble og en hyggelig tur i dukkevognen. Vores sortiment af dukker byder også på både seje modedukker samt karakterbaserede dukker, som barnet måske kender fra diverse tegnefilm. Begge typer af dukker indbyder til timevis af god leg, hvor dit barn virkelig kan bringe fantasien i spil og afprøve forskellige scenarier og legeuniverser.

Det brede udvalg af dukketilbehør gør kun legen endnu bedre og mere detaljeret, og mulighederne inden for både dukker og dukketilbehør er nærmest uendelige. Se for eksempel også udvalget af frisør- og sminkehoveder, der giver rig mulighed for at udleve drømmen som frisør eller stylist hjemme på børneværelset. 

 

Køb dukker og dukketilbehør af høj kvalitet hos BR.dk

Tænker du, at en dukke vil vække glæde hos din dreng eller pige, håber vi, at du vil finde den perfekte dukke her i vores udvalg. Gå på opdagelse i sortimentet, og drøm dig væk i skønne dukkeverdener med både dukker og dukketilbehør til såvel de små som de lidt større børn. Du kan bestille dem alle her hos BR.dk, og inden du får set dig om, er du klar til at overraske det heldige barn, der snart kan fordybe sig i masser af fantastisk dukkeleg med den nye dukke i centrum.