365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gabbys Dukkehus

Gabbys Dukkehus er en original Netflix-produktion produceret af DreamWorks Animation. I dag streames den populære serie i stor grad af førskolebørn verden over. Det forstår vi godt. Det magiske og eventyrlige univers lader fantasien få frit spil med de mange karismatiske karakterer såsom Gabby, Pandy Pote, Havkat, Pudekat, Alfekat, Muffins, Æskebarn, Coolkat og alle de andre der altid er klar på leg.

Legetøj og figurer fra Gabbys Dukkehus

Seriens omdrejningspunkt er Gabbys Kat-tasiske Dukkehus, hvor ingen dage er ens.

Nu kan du tage Gabbys Dukkehus med ind i virkeligheden ved hjælp af nogle spændende dukker, legesæt, plysdyr og meget mere. Alt du skal gøre er at klæde dig ud som Gabby fra Gabbys Dukkehus med Gabbys Dukkehus Magiske Ører. De interaktive katteører ligner dem, Gabby har på i serien. Med de musikalske ører på, er du klar til eventyr.

I Gabbys Kat-tastiske Dukkehus er det kun fantasien der sætter grænser. Hvad med en afslappende spadag med Havkat? Måske en hyggelig aften med Pudekat og killinge-bamsen? Eller madlavning med Muffin i køkkenet? Dukkethuset kan, ligesom i serien, modtage en levering gennem tårnet og med et tryk på knappen hentes den. Hvad er der i den? Find alt overraskelsestilbehøret indeni. Åbn Gabbys Kat-tastiske Dukkehus og tryk på knappen på forsiden for at høre dine yndlingssange, lyde og sætninger fra serien. Gå på endeløse eventyr i de mange rum med Gabby og Pandy Pote, Gabbys bedste ven.

Tag en slapper i musikrummets farverige sofa, og åbn døren på træet for at afsløre en gæst i huset. Hvis du er sulten, vender du bordet i køkkenet for at forvandle det fra morgenmad til aftensmad. Med elevatoren midt i huset kommer Gabby rundt på alle husets etager. Måske det er tid til at Gabby skal vaske sine hænder ved håndvasken på badeværelset? Eller tag turen med Pandy Pote og lad pandaen hvile sig i legeteltet i soveværelset mens Gabby er kreativ på et staffeli i krea-rummet. Har du set under taget? Du kan åbne det og lege videre med Gabby og hendes venner på loftet. Og sidst men ikke mindst – husk at der i legerummet er en rutsjebane!