365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Sylvanian Families

Skab dit helt eget univers med de sødeste dyr, hyggeligste omgivelser og sjoveste aktiviteter. Med Sylvanian Families legetøj er der lagt i kakkelovnen til flere timers leg efter dine ønsker. Hos BR har vi samlet et bredt udvalg fra Sylvanian familien, så du kan sætte gang i legen med Familien Kænguru, Familien Morgenkanin og alle de andre. Dyk ned i udvalget, og find dine favoritter lige her hos BR.

Sylvanian families – familier på dine børns præmisser

Selv de helt små vil gerne have en stemme, når det kommer til at sætte dagsordenen. Med de små, søde dyr fra Sylvanians families bliver det muligt at skabe familier helt på børnenes egne præmisser. Indret, flyt om, og skab familier i alle afskygninger om og om igen.

 

Derfor skal du vælge Sylvanian families:

  • De små, søde familier kan sammensættes på mange forskellige måder
  • Der er rig mulighed for at få rigtig mange timer til at gå med hyggelig leg
  • Legene kan udvikles og genfortolkes om og om igen på tværs af alder

 

Det er svært ikke at blive grebet, når de små Sylvanian families flytter ind i dit hus. Og selv voksne kan have svært ved ikke at lade sig imponere af detaljerne og de små fine hjem. Så hvorfor ikke slippe din indre indretningsarkitekt løs og skabe et drømmehjem for kaninfamilien eller hjælpe de grå egern i bagerforretningen?

 

Sådan vælger du den rette familie

Hele universet omkring de små dyr er enormt. Der findes utallige muligheder for at samle og udbygge både til jul og fødselsdage mange år frem. Netop derfor kan det være svært at skulle finde det rette sted at starte.

- Startsæt: Skal du give en gave til en, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med de små familier, findes der rigtig mange søde startsæt, der indeholder både dyr, hus og møbler, så der er lagt grund for mange timers god leg.

- Udbygning: Er gaven i stedet til en, der allerede kender Sylvanian, er der rigtig mange spændende muligheder for at udbygge den samling, barnet allerede har med flere søde dyr, huse, køretøjer og meget mere.

 

Se det store udvalg herover, eller køb en Sylvanian family eller flere families på tilbud, og få Sylvanian families ekstra billigt.