365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sylvanian Families

Figurerne fra Sylvanian Families har siden 1985 været en del af børns opvækst og udvikling. De søde dyrefamilier fra Sylvanien Families bor i en idyllisk landsby, hvor temaer som natur, familie og kærlighed er i højsædet. Det er trygt og genkendeligt for børn at udforske områder som hverdagsliv, familie og venner. Legetøj fra Sylvanian Families er ideelt til børn fra 3 år og op. Figurernes tøj er håndsyet og passer på tværs af flere figurer. Leg med Sylvanien Families og skab minder for livet!

Udforsk byen med Sylvanian Families

Velkommen til Sylvanian Village. Gå på opdagelse i Sylvanian Village med Chokoladekanin Familien som bor i Hyggehytten og lær alle omgivelserne at kende med de lokale. Butiksgaden er fyldt med overraskelser for gourmeterne inklusive supermarkedet, pizzariaet eller det italienske isbutik.

Udforsk deres ferie område hvor beboerne i Sylvanian Village holder af at slappe af når de ikke arbejder. Og til de specielle lejligheder mødes alle i byen! Her kommer de i deres elegante kjoler, hvor de holder af at gå på de brostenbelagte gader og besøge de farverige butikker hvor en af butikkerne bliver drevet af Freyas storesøster.

 

Legetøj elsket af generationer

Sylvanian Families har siden 1985 været værdsat af børn og voksne over hele verden. Det er en serie af legetøj, der er elsket af generationer, fordi det vækker barndomsminder. Med fokus på tre kernetemaer, nemlig natur, familie og kærlighed, hjælper Sylvanian Families børn med at udvikle sociale kompetencer og styrke deres sans for at dele og tage sig godt af andre, mens de styrker deres fantasi.

Sylvanian Families hjælper børn ned til 3 år med at skabe minder for livet. Figurernes kvalitet, de detaljerede møbler og det faktum at husene kan sættes sammen på kryds og tværs gør, at Sylvanian Families er legetøj, som stimulerer børns fantasi i mange år.

 

Styrker barnets motorik og fantasi

De mange små dele, som barnet får at lege med, samt husenes størrelse, styrker barnets motorik, som igen fremmer deres evne til at tilegne sig basale færdigheder. Først sansemæssige færdigheder, så intellektuelle, som vil hjælpe barnet i fremtidige læresituationer. 

Da legetøjet er let og figurerne små, udvikles finmotorikken, som f.eks forbereder barnet på at skulle holde en blyant. Familierne er hentet fra dyrenes verden, hvilket børn holder specielt meget af, og det lader børnene udleve deres indre liv i form af rolleleg.

Sylvanian Families stimulerer barnets fantasi. Universet er bygget op omkring dagligdags situationer såsom hjem, skole, camping, indkøb m.m., som er sikre ankre, hvorfra barnet kan opfinde nye fortællinger. Figurer uden prædefinerede karakteristika giver barnet mod på at skabe historier, der har rod i deres hverdag, men som de opdigter en alternativ virkelighed omkring. På den måde projekterer barnet sit indre liv og kommer i kontakt med sine følelser.

Som andet legetøj, der tager udgangspunkt i dagligdagen, styrker Sylvanian Families barnets ordforråd og sproglige udvikling. Både piger og drenge elsker at skabe rum, transformere dem, opfinde roller, fortælle historier og bruge deres analytiske evner.

 

Oplev uendelige muligheder med Sylvanian Families

Det er forkert at tro, at leg med små figurer og mange detaljerige elementer er for piger alene. Drenge rolleleger også. Fra arkitekt til handyman med styr på det praktiske, familiefar, skolelærer m.m. Det er de uendelige muligheder, der er så attraktivt ved Sylvanian Families universet.