365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Huse

Hvad enten du vælger en mindre hytte eller et stort hus, kan du skabe din helt egen Sylvanian Families landsby til dine figurer. Sæt Sylvanian Families huse, hytter eller slotte sammen! Der er både møbler og tilbehør til dit Sylvanian Families hus - kun fantasien sætter grænser! Vi har alt, du behøver for at skabe et hyggeligt hjem til dine Sylvanian Families familier. Indret og dekorér lige som du vil!

Skab det perfekte hjem til Sylvanian Families

Blandt husene kan du opdage det mytiske Red Roof Cozy Cottage Sylvanian Families. Dette ikoniske hus med rødt tag er hjemsted for Chokoladekaninfamilien og kan forbindes med mange andre huse for at skabe et stort drømmelandsted.

Det er det perfekte startsæt til Sylvanian Families-kollektionen: Det inkluderer et hus, en figur og møbler til øjeblikkelig leg! Alt hvad du behøver for at skabe vidunderlige historier og starte din Sylvanian Families-verden.

Oplev Red Roof Cozy Cottage Sylvanian Families. Med dette udhus vil Freya, chokoladekaninpigen, være i stand til at installere alt for at byde sine venner fra landsbyen Sylvanian velkommen. Freya elsker at bage gode kager til sin familie og venner i sit fuldt udstyrede køkken. Smagningen af ​​hendes forberedelser sker ved bordet! Efter en god dag med læring, leg og sjov bruger chokoladekaninpigen stigen til at gå ovenpå og går i seng i sin hyggelige seng. Dette smukke opholdsrum har det ikoniske røde tag på de Sylvanian-huse.

 

Smukke huse med mange detaljer

Oplev også Red Roof Country Home, et stort 2-etagers hus, og Sweet Raspberry Home, et dejligt hus med en dejlig veranda. Oplev Red Roof Country Home Sylvanian Families med storslået finish, der vil forbløffe unge og gamle. Med sit røde tag, 5 værelser og balustrade vil den appellere til både børn og voksne. Dette yndige hus med sine små varme rum vil være klar til at byde velkommen til små sylviske dyr.

Dette hus af smukke dimensioner med fem værelser og to terrasser giver dig mulighed for at opfinde et væld af historier med dine børn. 2 funktionelle loftslamper lyser op i to af husets rum, hvilket bringer et ekstra strejf af magi til dette smukke hus. De utrolige finish og detaljer i dette hus vil glæde sylviske figurer, der snart vil bringe liv til dine børns imaginære eventyr!

Dette hus foldes sammen for at lette transport og opbevaring (og dermed forældrenes liv). Hun vil være de lange vinterafteners bedste ven og vil give dine børn mulighed for at udvikle deres fantasi med de yndige Sylvanian-figurer i hård filt.                                 

                                                                                               

Opdag landsbyens hyggelige butikker

Derudover kan du opdage landsbyens butikker, herunder Village Pizzeria og købmandsmarkedet. Gå til Village Pizzeria for at smage kokkens fars nye opskrifter. Han er en rigtig pizzaiolo kok. Lidt tomatsovs, revet ost, ingredienserne bestilt og hop, han bager pizzaen i ovnen. 10 minutter senere er pizzaerne klar.

Det er mor mus, der betjener kunderne. Det er smukt, så de nyder at spise deres pizzaer på terrassen. Yum, de er fremragende. Alle karaktererne fra Sylvanian Families elsker at tage dertil og dele et øjebliks hygge.

Pizzeriaet i landsbyen Sylvanian Families kan samles i supermarkedet for at skabe en rigtig shoppinggade. I landsbyen Sylvanian handler familier på købmandsmarkedet, som drives af mor-mus-skumfiduser. Det er et meget vigtigt sted at bo i landsbyen, fordi det er der, familier vil tanke op. Mom Mouse har masser af frugt og grøntsager og basale fødevarer som mælk og æg.

Supermarkedet kan indrettes efter behov. Den indeholder en kasse, en bod til at vise produkter, kurve, frugter, grøntsager og forarbejdede varer. Dette supermarked består af mere end 35 værelser for at du kan skabe en masse historier.