365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Møbler og tilbehør

Sylvanian Families møbler og tilbehør er specialdesignet til at imødekomme alle dine figurers behov; fra et fuldt udstyret køkken til forældrenes soveværelse, badeværelset, og dagligstuen, der gør, at dine figurer føler sig hjemme. Ingen detaljer er udeladt! Gå på opdagelse i udvalget lige her på siden.

Indret hjemmet med fine møbler og tilbehør

 

Stue og køkken

Indret dine Sylvanian Families hjem med en bred vifte af møbler og tilbehør! I stuen kan du vælge Comfy Living Room Set, som er perfekt til store familier, eller 3 Piece Suite, der er en komfortabel stue. Organiser dit køkken med køleskabet i chokoladekaninmodersættet, mikroovn skabet, kogeøen eller endda spisestuesættet. Soveværelserne kan indrettes med senge til voksne eller børn! Find dobbeltsenge til forældre, enkelt- eller køjesenge til børn og små senge til babyer.

 

Børneværelse og soveværelse

For at indrette børneværelset kan du bruge børneværelsessættet. Dette sæt er ideelt til at indrette børneværelset; det indeholder to køjesenge med deres sengesæt, et skrivebord og en masse tilbehør.

For at indrette forældrenes værelse skal du vælge semi-dobbeltseng. Takket være denne semi-dobbeltseng vil dine børn udstyre rummet med deres små figurer og bringe deres egne historier til live. Leveres med natbord, madras, tæppe, pude, 2 bøger, 1 lampe, 1 vækkeur og 1 lille pynteæske.

 

Babyværelse

Til sidst, for at indrette babyens værelse, kan du bruge krybbe med mobil. Tremmesengen og dens mobiler er ideelle til at rumme trillinger af Sylvanian-familier. Forældre til Sylvanian babyer vil tilbringe tid med deres babyer (ikke inkluderet) i løbet af deres første dage derhjemme.

Det er vigtigt, at babyerne har det godt. For at de kan tilbringe fredelige nætter, kan en mobil sættes fast på sengen. Babyer vil så være i stand til at observere en stjerne, en sol, en sommerfugl og en fugl. Aktiver håndsvinget for at dreje mobilen!

Barnesengen er udstyret med skuffer. Det er derfor meget praktisk, så mor og far kan opbevare alt tilbehøret til babyerne. Der er også en aftagelig barriere, så Sylvanian forældre nemmere kan få adgang til babyerne. Det er nok at samle det igen, så babyerne kan sove trygt. Og hvis du ikke har trillinger endnu, vil dine tvillinger eller andre Sylvanian Families babyer elske at have mere plads i deres seng.

 

Badeværelse og tilbehør

Endelig til badeværelset er der komplette sæt som Bath & Shower Set! Har du brug for endnu flere møbler? Find klaver- og skrivebordssættet til at indrette et af rummene i dit hjem! Sylvanian Families Piano and Desk Set er perfekt til at møblere Sylvanians hjem og især kontoret.

Klaver- og skrivebordsensemblet vil give den lille Sylvanian mulighed for at stryge deres lektioner og lære musik. Dette sæt er sammensat af et klaver med dets partiturer og skammel samt et skrivebord og en masse tilbehør til at forbedre legen.