365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Familier

Sylvanian Families består af mere end 100 dyrefamilier, der er blevet skabt siden 1985, og som går i arv fra generation til generation. Den mest ikoniske familie er Familien Chokoladekanin, men der er mange flere familier at vælge imellem! Hver familie består af 3 til 5 medlemmer og kan i nogle tilfælde udvides med babyer, tvillinger og trillinger. Alle indbyggerne i landsbyen har deres egne karaktertræk, passioner og arbejdsopgaver. Det er op til dig at vælge dine favoritfigurer!

Sylvanian Families - vælg din favorit dyrefamilie

Sylvanian Familierne er figurer af forskellige dyr; Oddere, chokoladekanin, labradors eller hamstere! Disse flotte figurer lever i et univers fyldt med overraskelser.

Familierne er essensen i Sylvanian Families; hver af dem har et speciale eller gave som det er vigtigt for ham eller hende at dele med resten af byen. Det er blandt andet på grund af værdier som familie og kærlighed at alle familierne i Sylvanian Village lever i perfekt harmoni. Kom og oplev dem og lær hver enkelt af dem. De venlige familien bor i en smuk landsby og deler stærke værdier som natur, familie og kærlighed. En verden med familie og venner er et betryggende miljø for børn. 

 

Opdag de ikoniske familier

En af de mest ikoniske familier er Familien Chokoladekanin, som bedst genkendes på deres brune ører! Chokoladekanin familien er den bedst kendte familie i landsbyen. Hun har været en del af barndommen for både yngre og ældre generationer i mange år. Blandt Chokoladekanin familien kan du lære bedsteforældrene Rhys og Patricia, faren Frasier, moren Terri, datteren Freya, sønnen Coco og baby Créme at kende sammen med tvillingerne Breeze.

Der findes også andre familier, som Familien Pookie Panda eller Familien Labrador! I Pookie Panda familien kan du lære faren Walter at kende sammen med moren Debra og Tyler og Angela som er henholdsvis søn og datter i familien. I labradorfamilien møder du faren Barker, moren Lucy, sønnen Buddy og datteren Sadie. Tillige findes legesættet, som Modesættet, med Familien Perserkat eller Tuxedokat. Eller måske bliver du fristet af sættet med Perserkat-trillingerne eller Børnehaveveninder?

 

Detaljerige figurer med unik personlighed

Figurerne er designet med bemærkelsesværdig sans for detaljer. Karaktererne er fuldt bevægelige og er fremstillet ved hjælp af en unik fremstillingsproces, som giver deres "pels" en glat, fløjlsagtig tekstur. Figurerne har hoved, arme og ben hjælpe børnene til at skabe smukke historier. Alle er klædt i outfits designet til hver enkelt karakter. Du kan ændre dine karakterers tøj efter dine ønsker.

Størrelsen af figurerne er proportional med deres status i familien. Hver karakter har deres egen personlighed, fødselsdato og navn. Der bliver introduceret nye bedårende familier og miljøer hvert år, og Sylvanian Families forbliver en magisk fantasiverden for samlere i alle aldre.

Sylvanian Families legetøj er perfekt til at stimulere børns fantasi og kreativitet, så de kan skabe en verden af leg med uendelige muligheder! Desuden vil børn ved at have det sjovt med disse figurer være i stand til at lære om værdierne af dette legetøj: venskab, familie og natur!