365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Køretøjer

Lad os køre ud i det blå! Alle køretøjer i Sylvanian Families universet er skabt til at udforske nye horisonter. Om det er minibussen, den røde bil til en sviptur gennem byen, bussen til udflugter eller luftballonen til at flyve højt over byen, så er der rig mulighed for at komme let og hurtigt rundt i Sylvanian Families universet!

Tag på tur i køretøjer med Sylvanian Families

Der findes en bred vifte af køretøjer til at tage Sylvanian Families figurer med på ture. Sylvanian Families-køretøjerne er tilpasset karakterernes og figurernes daglige liv. Babydyr kan nemt rejse i Family Crusing Car takket være den integrerede barnevogn, der kan placeres som en autostol.

Lad os tage på en lille familieferie med Family Crusing Car Sylvanian Families. Her kan I køre til den nærliggende skovpark for en picnic. Denne 5-personers familiebil indeholder en aftagelig autostol. Familien Sylvanian vil kunne opbevare alt i bagagerummet, klapvognen, mad og børns legetøj. Og når vejret er godt, bliver bilen til en cabriolet. Jippi! Så kan vinden blæse om ørerne på dine Sylvanian-figurer! Alt er planlagt for at familien skal have det sjovt. Som alle Sylvanian Families biler kan Family Crusing Car rumme galleriet på sit tag og endda trække campingvognen.

 

Få plads til hele Sylvanian familien

Hele familien kommer ind i Family Seven Seater, og de tager på eventyr. Dit barn vil være i stand til at tage 7 af sine yndlingsdyr på tur takket være denne modulære minivan. Faktisk kan du installere bænkene efter hinanden eller ansigt til ansigt. Du kan også konvertere bænkene til senge eller tilføje dem til hyttesættet for at tjene som sofaer.

Køkkenet i denne hytte kan også integreres i minivanen for at forvandle den til en autocamper og få Sylvanians til at tage på ferie! Galleriet kan monteres på dette køretøj, og det kan trække campingvognen. Den sælges med tre autostole og to vejkort.

Baby Chokoladekanin og baby Ginger katten sidder behageligt bagerst i Family Picnic Van. Lad os tage på picnic på bjerget ikke langt fra landsbyen Sylvanian. Alle er klar og kører i Family Picnic Van Sylvanian Families. Der er plads til 7 personer. Det er en meget stor minivan.

For at rejse sikkert vipper sæderne for at blive til autostole til trillinger og babyer. Når de ankommer, slår medlemmerne af Sylvanian-familien sig ned for at spise deres picnic. På menuen er der croissant, ost og varm drikke. Men du kan tage lige hvad du vil med fra din samling for at fuldende din picnic.

 

Kør ud i det blå med Sylvanian Families

Efter maden er det tid til at lege. Taggalleriet bliver til hinkerude! Børn vil kunne løbe overalt i naturen og nyde en god tid med familien. Endnu flere eventyr i dit barns fantasiverden med Family Campervan. Med Family Campervan Sylvanian Families kan du tage på ferie med dine figurer fra Sylvanian Village!

Hvad hvis vi tog jorden rundt og camperede? Lad os gå på eventyr med al komfort! Autocamperture er altid rige på følelser og aktiviteter; når du ikke er på vejen og beundrer landskaberne med kikkerten, stopper du ved kanten af et vandløb for at fange nogle fisk, som du kan nyde ved måltiderne. Hvad hvis vi tog ud for at udforske omgivelserne på cykel og scooter?

Autocamperen tager dine figurer med på ferie eller når det er tid til en weekendtur. Toilet og bruser er inkluderet i køretøjet, og sæderne kan tages af for at skabe senge. Alle de små figurer kan finde deres egen bil til at køre rundt i landsbyen. Kvalitetsspil udviklet med stor sans for detaljer: Tag dine børns dukker med på alle deres eventyr i forskellige køretøjer. Find den perfekte bil til dine landsbyfigurer og dukker på BR.dk.