365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nu skal vi lege

Udforsk vores startsæt, som alle indeholder en figur med tilbehør, der sætter gang i historiefortællingen og masser af leg, så snart du har åbnet æsken! Et startsæt er også den perfekte gaveidé. Hver Sylvanian Families verden har mindst ét startsæt tilgængeligt, så der er noget for enhver smag: Eventyrtoget eller Den Flyvende Karrusel fra babyernes verden, butikker og juicebarer, eller et af medlemmerne i Familien Chokoladekanin med egne møbler eller tilbehør.

Nu skal vi lege med Sylvanian Families

Oplev alle vores spilleklare æsker, som indeholder en figur og tilbehør til at have det sjovt og opfinde gode historier uden at vente! De er også perfekte som gaver til f.eks. en fødselsdagsfest.

Hver verden har et eller flere sæt, der er klar til at blive leget med, for at glæde så mange mennesker som muligt: babyverdenen med Baby Choo-Choo Train eller Baby Airplane Ride, ferierne med Baby Ropeway Park eller hvert medlem af Chocolate Bunny Family med sit eget møbel.

Disse søde dyrefamilier bor i en smuk landsby og deler stærke værdier om natur, familie og kærlighed. Familiens og vennernes verden er et betryggende miljø for børn. Disse kasser med figurer og hus er ideelt legetøj til børn fra 3 til 9 år.

 

Vælg dit favorit legesæt på BR.dk

Blandt de mange sæt, der er klar til at blive leget med, kan du opdage Sylvanian Baby Pariserhjulet. Med Sylvanian Families baby pariserhjul vil landsbyens børn være i stand til at opdage denne symbolske karrusel! Babyer står i kø for at kunne klatre op i pariserhjulet for at beundre landskabet og landsbyen fra oven.

Opdag også Baby Hedgehog Hideout. Babyer leger gemmeleg med Pindsvinet Blåbær. Med dette nye miniunivers, Baby Hedgehog Hideout, vil din Sylvanian-landsby vokse sig endnu større. I babyens gemmested fortæller vi hinanden hemmeligheder, vi leger varme ved komfuret, eller vi sover under stjernerne i de lyserøde dun! Postbuddet kan endda smide post i postkassen.

Opdag endelig Baby Choo-Choo-toget. Toget ankom på perronen. Øjeblikkelig boarding af babyer! Det er Jason babybjørn, der er på kommando af Chu-Chu-toget af Sylvanian Families babyer. Lad os gå til sandkassen! Dit barn vil elske at skubbe de to biler langs skinnerne. Han vil også kunne lægge endnu en baby fra sin samling i vognen. HOLD OP! krydset er sænket, fordi baby odder og baby tofarvet kat krydser skinnerne. Babybjørn må vente på, at hegnet rejser sig igen, før den kan gå. Sammen vil babyerne have det sjovt!