365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Forlystelsesparken

Babyerne i Sylvanian Families har deres helt eget univers. Det består til dels af en stor park med forlystelser for både store og små. Her kan hele familien tilbringe mange underholdende dage sammen!

Timevis af sjov i forlystelsesparken

Det er en magisk verden fuld af mystik for Sylvanian babyer! Tivoliet er fyldt med attraktioner, hver især sjovere end sidst. Hvilken bliver din favorit?

Baby Amusement Park Sylvanian Families er spækket med underholdning. Baby Sylvanian vil være i stand til at tage mange ture. 3 babyer kan slå sig ned i luftballonerne for at tage en tur på pariserhjulet. Betjen håndsvinget og luftballonerne drejer og flyver væk!

Samtidig vil båden trodse bølgerne! Babyer vil opleve store fornemmelser i den gyngende båd. Til sidst afslutter de deres ture i de små biler, der kører rundt om slottet. For de modigste er der en raket, der tager dem højt med lysets hastighed. Wahoo! Udsigten er super smuk fra stjernerne!

 

Få et gys i spøgelseshuset

For at afslutte deres dag vil babyer være i stand til at klatre til toppen af ​​slottet og nyde udsigten over landsbyen og den magiske forlystelsespark. Babyer vil rejse takket være forlystelserne ved at besøge 4 universer: den marine verden, rumverdenen, eventyrverdenen og den himmelske verden. I alt kan mere end 30 babyer nyde den magiske forlystelsespark.

Har du mod på at skubbe til døren til det uhyggelige overraskelseshus, hvor det lille spøgelse Spookie venter på dig? De små monstre er ude med deres smukkeste udklædning. Sylvanian Families babyer elsker at lave pranks, især Spookie den lille spøgelseskat. Men det er først, når han har sit kostume, ellers er det Spookie tryllekunstnerkatten! Og han har mere end et trick i ærmet.

Katten Sppokie elsker at spille sine venner et puds ved at gemme sig i det hjemsøgte hus og lege skræmmende gemmeleg! Men han nyder også at bruge tid sammen med sine babysylvanske venner og se gyserfilm på tv. Samtidig bevæger den lille flagermus sig rundt i huset, uanset om det er på taget eller over tv'et.

For at hvile er der et afslapningsområde installeret ovenpå med en spøgelsesstol. Tag den Machiavelliske elevator for at komme dertil. Med lidt held vil den tage dig til det rigtige sted. Måske venter et spøgelse på dig ved udgangen? Mellem frygt og latter vil Sylvanian Families børn have det sjovt i Spooky Surprise House.

 

Timevis af sjov i karrusellen

Oplev Baby Star Carousel. Lad os tage en tur i Baby Star Carousel Sylvanian Families. Det er Pookie, den lille panda, der har chancen for at være den første på en af bælgerne. Når baby panda er komfortabelt installeret i attraktionen, kan han observere stjernerne gemt under taget af karrusellen. Nok til at få alle babyer til at drømme!

Hvilke babyer vil have chancen for at slutte sig til baby panda på karrussellen? Det er dit valg! Alle babyer har ret til at tage en tur, eller endda flere! Aktiver det stjerneformede håndtag for at rotere karrusellen og lad Pookie, den lille panda, have det sjovt og drømme.

Kom endelig på Royal Carriage Set. I landsbyen Sylvanian Families elsker vi at have det sjovt og dele gode stunder på tivoli. Til denne lejlighed tager babychokoladekanin sig selv for dronningen af landsbyen. En trompetlyd lyder på tivoli, det er babychokoladekanin, der ankommer i sin kongelige vogn.