365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Rolleleg på BR.dk
Rolleleg på BR.dk

Rolleleg

Det er helt naturligt for børn at lege rollelege ud fra, hvad de ser i dagligdagen, på film eller forestiller sig. Der er intet som at se et barn, der rigtigt lever sig ind i en rolle - og ikke nok med, at det kan være underholdende, så er det også utroligt godt for børnenes udvikling.

Udklædning til børn

På BR.dk finder du et kæmpe udvalg af kostumer til rolleleg eller festlige anledninger. Uanset om det skal være et kostume til Halloween, Fastelavn eller en sjov temafest, så har vi kostumet til dit barn. Se vores seje Spiderman kostumer, flotte Elsa kjoler og meget mere her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om rolleleg

Rollelege er vigtige for dit barns udvikling 

Rollelege er fantastiske alene, men særligt også, når de udføres i selskab med andre børn. Børnene skaber deres egne små teaterstykker, som tager udgangspunkt i familierollerne, roller i arbejdslivet, roller fra overnaturlige fortællinger eller noget helt andet.  

Rollelege er underholdende, udviklende og lærerige - og hvad mere ønsker vi for vores børn, når de leger? Børn er nysgerrige og observerer alt, hvad de møder på deres vej. Derfor er rollelege helt afgørende for deres forståelse.  

Lad børnene leve sig ind i rollen 

Der findes et væld af klassiske rollelege, og hos BR har vi samlet alt, hvad dit barn skal bruge til at skabe en gennemført og fantasifuld rolleleg. 

  • Lad dit barn transformere sig til en vaskeægte læge med et populært doktorsæt. Som forælder kan du udgøre patienten og nyde at se, hvordan dit barn udfører lægekunsten på sin helt egen måde. 

  • Udklædning giver med garanti anledning til en sjov rolleleg. Lad dit barn klæde sig ud om politimand, havfrue eller noget helt tredje, og se, hvordan indlevelsen skinner igennem.  

  • Supplér dit barn med det helt rette legetøjsværktøj, og se, hvordan håndværkeren kommer frem. Pludselig har du din helt egen handyman til ethvert gør-det-selv-projekt i hjemmet.    

Alt til rolleleg hos BR! 

Uanset om dit barn interesserer sig for det realistiske liv, eller om der skal være lidt mere eventyr over det, så er der helt sikkert en rolleleg, der vil falde i smag. Børn lærer meget om det omkringliggende miljø i deres rollelege, og vores udvalg af legetøj til rolleleg kan i den grad hjælpe forståelsen på vej.   

Børn har deres helt egen måde at gøre tingene på, og det er en fornøjelse at være vidne til! Sæt gang i dit barns leg med rekvisitter fra siden her.