365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legemad

Legemad er den eneste form for mad, der med god samvittighed kan leges med. Det er nu også sjovt at lege med maden. Hos BR finder du alverdens former for madvarer og retter, når du dykker ned i vores udvalg af legemad.

Populære mærker

Fyld legekøkkenet med legetøjsmad 

Hvad er et legekøkken uden legemad? Grøntsagskassen skal fyldes med tomater, salat og agurk, køleskabet skal fyldes med ingredienser til den perfekte sandwich, og der skal naturligvis også altid være en lagkage på lager. 

Hos BR har vi et bredt udvalg af legemad, som dit barn kan slå kreativiteten løs med. Dit barn vil helt klart finde legen underholdende, men du kan samtidig lære dit barn om madlavning, sund kost, og hvor fødevarerne kommer fra - ved dit barn for eksempel at ægget kommer fra kyllingen, eller at mælken malkes af koen? 

Hvad står middagen på i dag? 

Er dit barn ikke helt gammel nok til at hjælpe rigtigt til i køkkenet? Så er legemad den perfekte måde at forberede sig på! I legekøkkenet er alle regler gældende, og det er dit barn, som har kokkehuen på. Og hvem ved? Måske har dit barn nogle helt særlige kulinariske evner.   

Står middagen på ratatouille, kager i lange baner eller en snasket burgermenu? I et legekøkken kan børnene folde de allerbedste rollelege ud. Måske er der gang i en klassisk far, mor og børn-leg, men det kan også være en restaurantleg, hvor dit barn udgør køkkenchefen.  

 

Legemad i træ eller plastik hos BR 

I legekøkkenet kan dit barn slå sig løs, og vi har både legemad i træ og legemad i plastik, så I kan finde lige det, I foretrækker. Vores populære legemad i træ er en sikker vinder hos ethvert barn, der elsker at kokkerere i legekøkkenet. Samtidig er hvert enkelt sæt designet, så det kan pynte flot på børneværelset - også når det ikke er i brug.  

Meget af legemaden i plastik fra BR er udstyret med velcro, så dit barn i bedste kokkestil kan servere udskårne grøntsager og et lækkert stykke kage for de spændte gæster i restauranten. Alt dit barn skal beslutte sig for er, om dagens køkkenleg skal indeholde en isvogn, en grillfest eller et hverdagskøkken, hvor der kan laves aftensmad til familien. Som forælder kan du deltage i legen som høflig middagsgæst, hvor dit fornemmeste job er at lade som om, du spiser den gode mad - og at maden selvfølgelig smager skønt!

Vælg mellem farverige og spændende pakker med legetøjsmad her hos BR. Husk at være opmærksom på at finde legemad, der matcher dit barns alder. På den måde får dit barn den bedste legeoplevelse, og du kan læne dig trygt tilbage som forælder. Hvilken køkkenleg vil give dit barn julelys i øjnene? Find alt du skal bruge hos BR.