365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legekøkkener

Det er hyggeligt at kunne stå i sit eget lille legekøkken og lave godter til hele familien. Giv den lille kok fri leg til at kreere sine egne madretter i legetøjskøkkenet. Her på siden finder du en masse fine legekøkkener i flotte farver og i gode, holdbare materialer.

Populære mærker

Sæt gang i madlavningen med et legekøkken

Så er der gang i gryderne! Mange børn elsker at deltage i madlavningen, og med et legekøkken kan barnet helt selv sætte gang i en køkkenleg og udforme middagen præcis som ønsket. Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af fine legekøkkener samt legekøkken tilbehør, så alle livretterne lynhurtigt kan bikses sammen. 

Et legekøkken skal indeholde alle de rette køkkenmaskiner og legemad, så alt lige fra en god sandwich til den helt store brunch kan kokkereres til familien eller legekammeraterne - og måske dukkerne også skal have en smagsprøve. Hvad består dagens tre-retters-menu af? Det kan være bøf til forret, is til hovedret og et spejlæg til dessert - kun fantasien sætter grænser, når dit barn står i legekøkkenet.

Fantasifuld leg i legetøjskøkkenet

Der findes et væld af muligheder i jagten på et legekøkken til dit barn - og hos BR er ingen undtagelse. Vælg mellem legekøkken i træ eller plastik, et sommerkøkken, et komfur eller din helt egen købmandsbutik. Vores produkter er af høj kvalitet, så legen kan gentages igen og igen - og mon ikke det bidrager til, at dit barn bliver en habil køkkenmedhjælper en dag? 

Der er ingen tvivl om, at et legekøkken vil være et hit hos børnene. Der kan løbende suppleres med nyt og spændende tilbehør, så legen hele tiden kan fornys. Der er også mange fordele ved legekøkkener til børn, heriblandt:

  • Udvikler barnets fantasi og kreativitet, mens de leger og eksperimenterer med madlavning
  • Er en sjov og lærerig måde at lære om forskellige fødevarer og madlavningsteknikker
  • Kan hjælpe børns finmotoriske færdigheder ved at skære, hakke og røre i legemaden.

 

Find dit legekøkken hos BR!

Legekøkkenet byder på mange timers leg! En god idé kan være at placere legekøkkenet i det rigtige køkken, så børnene kan lege med, imens mor eller far forbereder morgenmaden, frokosten eller aftensmaden - det er hyggeligt, og samtidig forbinder det leg og læring!

BR.dk har et bredt udvalg af legekøkkener. Så bredt, at det næsten kan være svært at vælge. Alligevel er vi sikre på, at du finder lige præcis dét, du går og leder efter. Dyk ned i udvalget, og find det rette legekøkken allerede i dag!