365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Købmandsbutik

Hvad skulle det være? En liter mælk og en ost. Det bliver 20 kroner. Det er nu hyggeligt at lege købmandsbutik. Hos BR har vi samlet en masse købsmandslegetøj, hvor du både finder varer, kasseapparater og meget mere.

 

Populære mærker

En købmandsbutik lige efter dit barns hoved

“Velkommen til min butik, hvad skulle det være?”. Det er ofte sådan, det foregår, når dit barn åbner sin helt egen købmandsbutik på børneværelset, terrassen eller i stuen. I børnenes købmandsbutik forløber det fuldstændig på deres præmisser.  

En liter mælk kan koste 100 kr., en burgermenu kan koste 2 kr., og en kop kaffe kan koste alle dine penge. I børnenes købmandsbutik er brok ikke tilladt - du må blot finde dig i at betale, hvad varerne koster. Der er ingen tvivl om, at dit barn har helt styr på, hvordan kassen skal gøres op, når du kommer til dit barns købmandsbutik.

Hvad skal din købmandsbutik indeholde? 

Købmandslegen er ikke blot underholdende, men også meget lærerig for dit barn. Gennem legen kan dit barn nemlig få en bred forståelse for dagligdagen i en forretning samt betjening af kunder, og samtidig kan dit barn øve sig i matematik og regning, når beløbet for alle varerne skal gøres op. Der er et væld af muligheder for, hvad dit barns købmandsbutik kan indeholde:

  • Grønthandler: Som grønthandler må du gerne råbe dine allerbedste priser ud til de mennesker, der kommer forbi. Måske har du 10 æbler for 5 kr. eller et kg. gulerødder for en 10’er?  

  • Tivoli shop: Måske er det noget for dig med en shop, som indeholder alt det, din mund løber i vand over, når I er et smut i Tivoli? 

  • Supermarked: Der er også rig mulighed for at skabe sit helt eget supermarked med dagligvarer, indkøbskurve og kasseapparat legetøj.

 

Stort udvalg af udstyr til at lege købmandsbutik 

Mangler du nye varer i butikken? Så har vi også et stort udvalg af legemad, så der kan fyldes op på hylderne - som købmand er det jo vigtigt, at du ikke løber tør! Find alt, I skal bruge til købmandslegen på BR.dk. Lad køkkenlegen udfolde sig på børneværelset og bliv den bedste købmandsbutik i byen!