365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Stort udvalg af legetøj på BR.dk
Stort udvalg af legetøj på BR.dk

Legetøj

Legetøj er med til at sætte skub i legens udformning. Det gode er, at der findes et væld af forskelligt legetøj. Hos BR har vi samlet et mindre mekka med en masse fantastisk legetøj. Der er noget til forskellige aldersgrupper, køn og interesser.

 

Se alle produkter

På udkig efter legetøj?

Find legetøj efter alder

Populære legetøjs mærker

Udendørs leg

Skal legen slippes fri udendørs? Se det kæmpe udvalg af trampoliner, pools, cykler og meget mere som gør den udendørs leg endnu sjovere! Med udendørs legetøj er der sikret timevis har underholdning og grin for både store og små. 
 

Find tilbud på legetøj online her

Kreativ leg

Elsker dit barn at være kreativt? Hos BR.dk kan du finde et stort udvalg af kostumer, legehuse, legetelte og meget mere. Du kan også finde perler, slim og alt hvad du skal bruge til at tegne og male med.

Køb sikkert legetøj i BR

BR er en del af brancheorganisation LEG.

Som medlemmer står vi blandt andet inde for:

  • Børns sikkerhed kommer i første række, og der skal udvises rettidig omhu med hensyn til sikkerheden
  • Alt legetøj skal overholde alle relevant lovgivning og standarder
  • Etiske standarder gælder for fabrikker, der anvendes til fremstilling af legetøj
  • Markedsføring af legetøj skal være lovlig, anstændig, ærlig og sandfærdig

 

Legetøj til alle børn og barnlige sjæle

Det er både sundt, sjovt og skønt at lege – både som barn og som voksen. Hos BR finder du altid et kæmpe udvalg af legetøj, der kan bruges til at skabe gode rammer og udvikling af de lege, børn leger.

Derfor er legetøj et godt valg

  • Der findes altid noget, der kan gøre legen lidt sjovere for alle
  • Legetøj kan findes til børn i alle aldre og bygge bro mellem børn
  • Det kan både understøtte og videreudvikle børns naturlige lege

 

Er du på jagt efter billigt legetøj, så tjek vores tilbud på legetøj, inden du køber alt fra LEGO til Barbie dukker.

Sådan finder du det helt rigtige legetøj

Der findes meget forskelligt legetøj at vælge imellem og har du ikke en ønskeliste at arbejde med kan det være rigtig svært at finde det rigtige, når du er på gavejagt. Er du i tvivl kan du altid gå ud fra to faktorer:

  • Legetøj til piger og drenge i alle aldre 
  • Vælg den rette kategori 

 

Legetøj til piger og drenge i alle aldre

Selvom der er stor forskel på børn og ikke alle leger aldersvarende, så kan du som udgangspunkt aldrig gå helt galt i byen, hvis du vælger at gå ud fra vores aldersinddelte kategorier.

BR kan blive jeres faste legetøjsleverandør gennem børnenes barndom! Det kan vi, fordi vi har legetøj til alle aldersgrupper, alle behov og alle interesser - og hvad mere er der brug for?

Det er altid vigtigt ikke at forære små børn legetøj, der ikke anbefales til børn under 3 år. Derudover har en 2-årig ikke det samme legetøjsbehov som en 8-årig, og det vigtigste ved legetøj er, at barnet bliver stimuleret og underholdt efter alle kunstens regler!

Dette er netop grunden til, at du hos BR kan finde legetøj efter alder, så du nemmere kan finde rundt, hvis du er i tvivl om, hvad der passer til din nevøs, dit barnebarns eller din datters udvikling. 

Vælg den rette kategori

Hvis du derimod har helt styr på dit barns behov i forhold til alder, så kan du i stedet gå efter de forskellige kategorier. Hos børn kommer der indimellem en interesse, som fylder mere end alt andet. Og er du heldig at kende netop den, så kan du med fordel vælge ud fra det.

Måske er dit barn helt vild med rolleleg, konstruktionslegetøj eller fjernstyret legetøj? Og hvis det er lige præcis dét, du er på jagt efter, så kan du lige så godt indskrænke udvalget med det samme.

Men hvordan finder du ud af, hvad dit barn interesserer sig for? Børn er ofte gode til at udtrykke, hvad de godt kunne tænke sig, når de bliver lidt ældre. Men ellers kan du holde øje med, hvad dit barn leger meget med nu, eller hvad dit barn elsker at se i Tv - ofte giver det et godt indblik i, hvad der vil være et hit hos dit barn!

Alt indenfor legetøj til gode priser

Vi har altid det nyeste og fedeste legetøj til børn i alle aldre til en god pris. Det er igennem leg, at børn får de gode oplevelser og stunder med hinanden og de voksne. Med legetøj, hvad end det er et dukkehus eller en ridderborg, får børnene mulighed for at udvikle deres fantasi.

Igennem legen med hinanden skaber børnene magiske legeoplevelser. Børn kommer ofte med meldingen "Skal vi ikke lege, at..." her kan alt det bedste legetøj være med til at skabe rammerne for legens udvikling. Skal der leges politi og røver eller leges med dukker? Alt kan ske, når det magiske legetøj bliver bragt i spil hos børnene.

Køb legetøj online på BR.dk!

Når du handler online hos BR, får du et helt særligt overblik. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder kurven med nyt legetøj - måske endda i selskab med dit barn, som også kan se de mange seje produkter. 

Har du allerede fundet alt det, du skal have? Så sørger BR for en sikker levering hjem til adressen! BR leverer sjov, leg og glade dage. Hvad venter du på? Dyk ned i udvalget og sæt gang i legen allerede i dag. Bestil legetøj til dit barn fra udvalget herover, og få 365 dages bytteservice i alle vores butikker.