365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
0

Legetøj

Legetøj er med til at sætte skub i legens udformning. Det gode er, at der findes et væld af forskelligt legetøj. Hos BR har vi samlet et mindre mekka med en masse fantastisk legetøj. Der er noget til forskellige aldersgrupper, køn og interesser.

 

Se alle produkter

Kategorier

Kreativ leg

Elsker dit barn at være kreativt? Hos BR.dk kan du finde et stort udvalg af kostumer, legehuse, legetelte og meget mere. Du kan også finde perler, slim og alt hvad du skal bruge til at tegne og male med.

Køb sikkert legetøj i BR

BR er en del af brancheorganisation LEG.

Som medlemmer står vi blandt andet inde for:

  • Børns sikkerhed kommer i første række, og der skal udvises rettidig omhu med hensyn til sikkerheden
  • Alt legetøj skal overholde alle relevant lovgivning og standarder
  • Etiske standarder gælder for fabrikker, der anvendes til fremstilling af legetøj
  • Markedsføring af legetøj skal være lovlig, anstændig, ærlig og sandfærdig

 

Populære legetøjs brands

Legetøj til alle børn og barnlige sjæle

Det er både sundt, sjovt og skønt at lege – både som barn og som voksen. Hos BR finder du altid et kæmpe udvalg af legetøj, der kan bruges til at skabe gode rammer og udvikling af de lege, børn leger.

 

Derfor er legetøj et godt valg

  • Der findes altid noget, der kan gøre legen lidt sjovere for alle
  •  Legetøj kan findes til børn i alle aldre og bygge bro mellem børn
  • Det kan både understøtte og videreudvikle børns naturlige lege

 

Er du på jagt efter billigt legetøj, så tjek vores tilbud, inden du køber alt fra LEGO til Barbie dukker. Det kan især være en fordel at købe LEGO på udsalg. Vores tilbud på LEGO er nemlig ikke til at komme uden om. Køb LEGO på tilbud, og få råd til alt, hvad dit barn ønsker sig.

 

Sådan finder du det helt rigtige legetøj

Der findes meget forskelligt legetøj at vælge imellem og har du ikke en ønskeliste at arbejde med kan det være rigtig svært at finde det rigtige, når du er på gavejagt. Er du i tvivl kan du altid gå ud fra to faktorer:

- Baby eller barn: Selvom der er stor forskel på børn og ikke alle leger aldersvarende, så kan du som udgangspunkt aldrig gå helt galt i byen, hvis du vælger at gå ud fra vores aldersinddelte kategorier. Det er i hvert fald altid vigtigt ikke at forære små børn legetøj, der ikke anbefales til børn under 3 år.

- Interesser: Hos børn kommer der indimellem en interesse, som fylder mere end alt andet. Og er du heldig at kende netop den, så kan du nemlig vælge ud fra den.

 

Bestil legetøj til dit barn fra udvalget herover, og få 365 dages bytteservice i alle vores butikker.