365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dukkehusmøbler

Et dukkehus er ren leg på børneværelset, men det skal naturligvis indrettes med dukkehusmøbler, før det er rigtig interessant. Hos BR har vi et bredt sortiment af dukkemøbler, som dit barn kan indrette sit lille dukkehus med - og så er der intet andet tilbage at gøre end at sætte gang i legen.  

Poplære mærker

Fyld dukkehuset med dukkehusmøbler

Er det tid til at forkæle dukkerne i dukkehuset med nogle nye dukkehusmøbler? For at dukkehuset bliver et rigtigt hjem for dit barns dukker, fortjener de at få indrettet deres dukkehjem med de fineste dukkemøbler af slagsen. Dem finder du heldigvis i udvalget her på siden, hvor vi har et bredt udvalg af forskellige slags dukkemøbler til alle rummene i dukkehuset. Dit barn vil helt sikkert også elske at indrette dukkehuset efter sine helt egne regler - måske soveværelset skal have et toilet, eller køkkenet skal have en seng? Kun fantasien sætter grænser for, hvordan dukkehuset kan indrettes, og med dukkehusmøblerne her fra siden er det bare med at sætte i gang. 

 

Hvilke dukkemøbler til dukkehuset? 

Et gennemført dukkehus kan indeholde alt, hvad jeres bolig indeholder - og måske endda mere til. Med dukkehuse er der nemlig ingen regler, og dit barn kan slippe fantasien løs og indrette præcis som ønsket.  

  • Fyld køkkenet og spisestuen med et spiseområde, hvor der selvfølgelig skal være en højstol til dukkebabyen.  

  • Indret hyggelige soveværelser med senge og sengetøj. Alt, du skal finde ud af, er, om dine dukker skal sove i køjeseng, dobbeltseng eller noget helt tredje.  

  • Indret stuen med en rigtig flyder, hyggelige lamper og et lækkert TV.

 

Find møbler til dukkehus her

Så snart dukkehuset er indrettet med dukkemøbler og dukketilbehør, kan Dukke-Lise, Barbie og alle de andre dukker bare flytte ind og sætte gang i hverdagen. Med et dukkehus på værelset er der aldrig langt til legen! Her kan dit barn komme og gå i løbet af dagen, og kun han eller hun bestemmer, om der hoppes direkte tilbage i legen, eller om den skal startes op på ny. Er du klar til at fylde børneværelset med dukkehusmøbler? Gå på opdagelse i BR’s udvalg, og find de dukkemøbler, som du har brug for.