365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Dukkehuse

Et dukkehus er et fantastisk sted at skabe et hjem for alle dukkerne i samlingen. Det kan danne rammerne for leg, hvor fantasien får frit løb. Her på siden finder du en masse skønne dukkehuse. Der er både de små, søde dukkehuse og de helt store, der kan rumme hele dukkefamilien. Find dem alle her.

 

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om dukkehuse

Dukkehuse til børn

Dukker indgår i en bred vifte af lege, som ofte er noget i stil med “far, mor og børn”, hvor familielivet, som barnet kender det, bliver afspejlet ved hjælp af dukkerne. Leg med dukker lægger derfor op til en masse rolleleg, hvor fantasien får frit løb.

Dit barn kan hurtigt få anskaffet sig en stor samling af dukker og figurer i alverdens afskygninger. Dit barn har helt sikkert en klar idé om, hvilke roller dukkerne hver især har, når der leges. Måske dukkerne endda har deres helt egen garderobe med dukketøj eller andet dukketilbehør, som kun tilhører dem. Men hvor skal alle dukkerne og figurerne bo?

Her kommer der naturligvis et dukkehus ind i billedet! Dukkehuset skaber de perfekte rammer for en leg, der baserer sig på helt almindelige hverdagsting - og det er ofte det helt store hit hos de små.

Et dukkehus er det perfekte legetøj

Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af forskellige dukkehuse, og der er en lang række muligheder! Et dukkehus er nemlig ikke bare et dukkehus. Dukker kommer i forskellige former, farver og størrelser, og de skal naturligvis have et dukkehjem, som passer til dem. Du kan derfor få dukkehuse i mange forskellige designs og størrelser, så de passer til dit barns foretrukne legetøj.

Mulighederne er så mange, at det næsten kan minde om et rigtigt huskøb. Er du på jagt efter et overdådigt slot? Et helt almindeligt parcelhus, som lige så godt kunne være naboens? Eller skal det være et fantasifuldt træhus, hvor dukkerne kan blive ét med naturen?

Med et dukkehus behøver dit barn ikke længere at putte dukken i barnets egen seng, sætte dukken til rette i familiens sofa eller lege, at dukken bliver badet i det store badekar. I stedet har dukken nu sine helt egne dukkemøbler, og barnet får rig mulighed for at slippe fantasien løs på børneværelset.

Stort udvalg af dukkehuse på BR.dk

Der er ingen tvivl om, at dukkehuset er en tidløs klassiker. Ikke nok med at dukkehuset kan følge dit barn og være en stor del af legen i mange år fremover, så er det også en sikker vinder i indretningen på børneværelset.

Tag et kig på de mange varianter af dukkehuse, som du finder her på siden. Når du har fundet det rette til dit barns dukker, mangler du blot at få det hjem, så det kan blive fyldt op med liv og glade dage i form af dukker og dukketilbehør - så kan der sættes gang i legen!