365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Dukkehuse

Et dukkehus er et fantastisk sted at skabe et hjem for alle dukkerne i samlingen. Det kan danne rammerne for leg, hvor fantasien får frit løb. Her på siden finder du en masse skønne dukkehuse. Der er både de små, søde dukkehuse og de helt store, der kan rumme hele dukkefamilien. Find dem alle her.

 

Dukkehus

Dit barn kan hurtigt få anskaffet sig en samling af dukker i alverdens afskygninger. Dukkerne har helt sikkert fået hver sin rolle og hver sin garderobe med tøj - men hvor skal de bo?

Dukkerne benyttes til en bred vifte af lege, som ofte er noget i stil med “far, mor og børn”, hvor familielivet, som barnet kender det, bliver afspejlet ved hjælp af dukkerne.

Her kommer der naturligvis et dukkehus ind i billedet! Dukkehuset skaber de perfekte rammer for en leg, der baserer sig på helt almindelige hverdagsting - og det er ofte det helt store hit hos de små.

Et dukkehus er det perfekte legetøj

Hos BR har vi samlet et udvalg af forskellige legehuse, og der er en lang række muligheder! Et dukkehus er nemlig ikke bare et stykke legetøj. Du kan få dem i så mange forskellige designs, at det næsten kan minde om et rigtigt huskøb.

Er du på jagt efter et overdådigt slot? Et helt almindelig parcelhus, som lige så godt kunne være naboens? Eller skal det være en tro kopi af Pippi Langstrømpes Villa Villekulla?

Med et dukkehus behøver dit barn ikke længere at putte dukken i sin egen seng, sætte dukken til rette i familiens sofa eller lege, at dukken bliver badet i det store badekar. I stedet har dukken nu sine helt egne møbler, og barnet får rig mulighed for at slippe fantasien løs på børneværelset.

Stort udvalg af dukkehuse på BR.dk

Der er ingen tvivl om, at dukkehuset er en tidløs klassiker. Ikke nok med, at der er blevet leget med dukkehuse i mange år, så er det også en sikker vinder i indretningen på børneværelset.

Tag et kig på de mange varianter af dukkehuse, som du finder her på siden. Når du har fundet det rette, mangler du blot at få det hjem, så det kan fyldes op med dukker og dukketilbehør - så kan der sættes gang i legen!