365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Barbie dukketøj og tilbehør

I 1959 fik Barbie® sin debut i en sort og hvid badedragt – et look, der siden er blevet ikonisk – og hendes garderobe er vokset lige siden. Barbie®, der nu selv er blevet et modeikon, elsker at sætte sit personlige præg på de seneste modetrends. Hun har samarbejdet med anerkendte kunstnere, elskede brands og de bedste designere om at skabe tøj og tilbehør, som du ville ønske hang i dit klædeskab. Udforsk BR's sortiment af Barbietøj nedenfor. 

Udforsk Barbie®s vidunderlige verden af modetøj og accessories

Når Barbie har tacklet nye udfordringer, er hendes klædeskab fulgt med, så børnene kan finde noget til enhver lejlighed, fra karrierelooks til haute couture-outfits til … klædeskabe.

Barbie®-tøjkollektioner består af enkeltdele, komplette looks, tilbehørssæt og temasæt. Der er overdele, underdele, kjoler, jakker, sko, tasker, smykker, hatte, briller og meget mere – plus klædeskabe, der både kan bruges som legesæt eller til at bære tøjet i, så legen bliver endnu sjovere.

 

Skab, eksperimentér og style med Barbie®s mange outfits 

Unge stylister kan eksperimentere med mode og deres egne udtryk, når de klæder deres Barbie®-dukker på igen og igen. Fra hverdagsoutfits til designerlooks og fra top til bund er der uendeligt mange måder at sætte gang i fantasien og lege de mest fantastiske historier på.

De mange muligheder med Barbie® inspirerer 3-7-årige til at klæde sig på til deres drømme. Det er så sjovt at forestille sig alle mulighederne, for med Barbie® kan du være hvad som helst.

 

BARBIE og tilhørende varemærker og funktioner ejes af Mattel. ©2020 Mattel.