365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Barbie

Uanset om de 3-7-årige er vilde med rejser, madlavning, kæledyr eller prinsesser, får de alverdens muligheder for at leg med Barbie®-dukkerne og -legesættene. Det er så sjovt at forestille sig alle mulighederne, for med Barbie® kan du være hvad som helst.

Barbie – Du kan være hvad som helst

Siden 1959 har Barbie® inspireret fantasifulde børn over hele verden. Fra prinsesse til præsident, astronaut til zoolog – der findes ikke et plastikloft, som Barbie® ikke har knust. Uanset om børnene drømmer om kulinarisk succes som chefkok eller fantaserer om at blive havfrue for en dag, giver Barbie® dem uendelige muligheder for at leve deres drømme ud.

 

Tre grunde til at vælge Barbie:

  •  Hun er en udødelig klassiker, der aldrig går af mode
  •  Ethvert barn kan lade fantasien få frit løb gennem dukkerne
  •  Der findes utallige forskellige Barbiedukker at vælge imellem

 

I dag byder Barbie® stadig på masser af muligheder for at skabe drømme med nyt legetøj, der overrasker og bringer glæde. Børn kan lade sig inspirere af et CV, der rummer mere end 200 jobs, en af de mest mangfoldige dukkekollektioner med Barbie® Fashionistas™-dukker, nyskabelser som Barbie® Color Reveal™-dukker, der gør det ekstra spændende at åbne emballagen, legesæt med Barbie®-modellervoks eller formbart sand og meget, meget mere.

 

Sådan finder du den rigtige Barbie

Når der står Barbie på ønskelisten, så åbner der sig et helt univers af muligheder og det kan være svært at gennemskue præcis, hvad det er, der vil vække mest glæde. Generelt kan du inddele mulighederne i fire kategorier, hvilket kan gøre det lettere at vælge:

  • Barbiedukker: Barbie®-dukkerne fås med en lang række hudfarver, øjenfarver, hårfarver og teksturer, kropstyper og tøj, der giver fantasifulde børn uendeligt mange måder at lege og udtrykke deres stil på. Designet til styrke fantasien, lysten til at udtrykke sig selv og opleve verden – der er en Barbie®-dukke til hvert eneste øjeblik og til alle slags historier.
  • Barbie huse og møbler: Der findes rigtig mange skønne møbler til Barbie-dukkehuset, dyr og andet tilbehør, der kan hjælpe med at skabe rammerne om legen og hjælpe børnene med at realisere deres fantasier. Barbie®-dukkehusene inspirerer børn til udvide deres verden og flytte direkte ind. Rigtige funktioner, lys og lyd, sjove forvandlinger og realistiske detaljer giver mulighed for at skabe alle slags historier, fra pyjamasfester til poolparties og grillhygge, fra fødselsdage og ferier til hverdagsliv.
  • Barbie køretøjer: Med Barbie®-fly, -både, -autocampere og -biler kan børnene udforske hele verden fra deres egne værelser. Snup din kuffert, spænd selen, og tag ud på store eventyr.
  • Barbie tilbehørUd over selve dukkerne og universet omkring dem, findes der også en række spændende muligheder for at give tilbehør i form af skoletasker eller penalhuse prydet af Barbie. Man kan finde noget til enhver lejlighed, fra karrierelooks til haute couture-outfits til … klædeskabe. Barbie®-tøjkollektioner består af enkeltdele, komplette looks, tilbehørssæt og temasæt

 

Se udvalget af Barbie legetøj herover, og bestil allerede i dag!  

 

BARBIE og tilhørende varemærker og funktioner ejes af Mattel. ©2020 Mattel.