365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Barbie camper og køretøjer

Er du klar til et roadtrip? Sæt skub i børnenes fantasi med alt fra cabrioleter og sportsbiler til firhjulstrækkere og offroad-biler – alle med rullende hjul og den velkendte Barbie®-stil, bl.a. personlige nummerplader og meget mere.

Ta' med Barbie® med eventyr i hendes forskellige køretøjer

Barbie®, hendes søstre og deres venner elsker at rejse og de tager fantasifulde børn med ud på de spændende ture. Med Barbie®-fly, -både, -autocampere og -biler kan børnene udforske hele verden fra deres egne værelser. Snup din kuffert, spænd selen, og tag ud på store eventyr.

Barbie®-autocampere og -campingbiler kan åbnes op og afsløre legesæt, der sætter rammen for det ultimative friluftseventyr, med sjove funktioner som møbler, der kan forvandles, skjulte overraskelser og temainspireret tilbehør med masser af inspiration til rollelege.

 

Se vores Barbie®-bil, -båd, -camper eller -fly

Hvis eventyret skal foregå langt væk, har Barbie®-fly og -luftfartøjer masser af detaljer til rejseentusiasterne, f.eks. plads til håndbagage og "knapper", så de kan styre historien præcis derhen, hvor de vil. Og med Barbie®-bådene, der kan flyde på vand, i en pool eller et badekar, er der oceaner af legemuligheder.

Uanset, hvor de 3-7-årige beslutter sig for, at eventyret skal gå hen, er der en Barbie®-bil, -båd eller -fly, de kan bruge til at komme derhen. Det er så sjovt at forestille sig alle mulighederne, for med Barbie® kan du være hvad som helst.

 

BARBIE og tilhørende varemærker og funktioner ejes af Mattel. ©2020 Mattel.