365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Barbie dukker

Giv dem styrken til at tro, at de kan alt, med Barbie®-rollemodeller og -karrieredukker. Oplev magiske lande, og lad fantasien få frit spil med Barbie™ Dreamtopia-havfruer, -prinsesser og -feer. Udforsk verden med Barbie®-dukkens yngre søstre. Eller lad din personlige stil komme til udtryk med den mest mangfoldige dukketøjskollektion, der findes. Uanset hvordan de 3-7-årige leger, inspirerer Barbie®-dukkerne dem til at opdage deres ubegrænsede potentiale.

Træd ind i universet med Barbie®-legetøj

Går dit barn til ridning og er helt vild med heste? Eller er havfruer bare den helt store passion? Måske er mor eller far læge, og det synes barnet er meget interessant? Med det store udvalg af Barbie®-dukker er der rig mulighed for at drømme sig ind i det univers, som dit barn ønsker med en dukke i det helt rigtige tema.

Det store udvalg af Barbie®-dukker leder op til alverdens rollelege, som både kan være sjove og lærerige for barnet. Det kan være helt fascinerende at betragte, hvordan dit barn kan slippe fantasien løs og opdigte sine egne samtaler mellem dukkerne i sin helt egen verden.

 

Barbie®-dukker - et hit siden 1959

Barbie® er en af de helt store klassikere, når vi snakker legetøj. Dukken har nemlig eksisteret helt siden 1959 - universet har dog udviklet sig en hel del siden da.

Tilbage i tiden var Barbie® nemlig det store modeikon, som var iført de nyeste trends. Den slanke krop og de lange ben blev hurtigt et kendetegn, men i dag kan Barbie® både agere campist, yoga-instruktør, og hun er tilmed tilgængelig med forskellige kropsformer.

Har du leget med Barbie® som barn? Der er ikke noget hyggeligere end at komme et smut retur til barndomsværelset, når du kan sidde i selskab med dit barn og lege med det samme legetøj, som du gjorde, da du selv var lille.

 

Køb dine Barbie®-dukker på BR.dk

Barbie® er ikke blot Barbie®dukker. Der er rig mulighed for at skabe sin helt egen verden med huse, biler og meget andet Barbie-tilbehør. Siden Barbie®s lancering er familien også forøget, og i udvalget finder du både søskende og kæreste i form af Ken.

Kickstart dit barns Barbie®-samling, eller gør den endnu sejere med varianter fra vores store udvalg. Vi sørger for en sikker levering til din adresse - så kan legen lynhurtigt sættes i gang med et børneværelsesgulv dækket af Barbie®-dukker.