365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Dukker

Hos Fætter BR er vi helt vilde med dukker, og vi er derfor utroligt glade for at kunne præsentere det skønneste udvalg af dukker til børn i alle aldre. Hvilken dukke skal være dit barns næste? Se de mange muligheder blandt de forskellige Fætter BR-dukker her.

Populære dukke mærker

Sæt skub i rollelegen med dukker

Dukker kan spille rollen som hovedpersoner i et væld af spændende lege, og dukkerne kan følge dit barn år efter år og skabe glæde og inspiration til nye og gradvist mere avancerede lege i takt med, at barnet vokser. Glæd dit barn med en ven for livet, der virkelig sætter skub i rollelegene og vækker barnets kreativitet og fantasi.

Dukker til store og små

Der er noget fascinerende over dukker, og dukker sætter hurtigt gang i legen. Der findes både søde dukker og mere cool dukker, og uanset hvad dit barn foretrækker, giver det rigtig god mening at tage et kig på mulighederne blandt vores dukker her. En sød dukke giver lyst til at give omsorg og til at passe godt på, imens en sej dukke måske inspirerer til et spændende eventyr, hvor barnet kan prøve forskellige grænser af. Under alle omstændigheder er det fantasien, der sætter rammerne for legen, og vi håber, at vores dukker vil inspirere dit barn til at gå nye veje, afprøve nye idéer og tænke ud af boksen. Huske også dukkehuset, dukkevognen og alt tilbehøret til dukkerne, når legen med dukker skal tages til nye højder.

Køb de skønneste dukker online hos BR.dk

Børn lærer gennem leg og bearbejder gerne hverdagens situationer og små og store oplevelser gennem legen. Rolleleg med dukker sætter den perfekte scene for udvikling, og barnet rykker sig meget ved at eksperimentere med og spejle det virkelige liv gennem den måde, som dukkerne agerer på i legen.

Dukkeleg udgør en tryg måde at få bearbejdet dagens mange indtryk, og skal dit barn forkæles med sin første dukke eller med en ny dukke til den eksisterende samling, kan du gå på opdagelse blandt de forskellige dukker her og finde den helt rigtige dukke. Du kan selvfølgelig også lade barnet selv om at finde favoritten blandt vores mange fantastiske bud på dukker. Det bliver glæden bestemt ikke mindre af.