365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Frisør- og sminkehoveder

Et sminkehoved kan være en sjov måde at prøve kræfter med sminke og håropsætning på. Der er mulighed for at skabe en masse fine looks med de mange forskellige muligheder med sminke. Et sminkehoved kan derfor virkelig sætte gang i kreativiteten. Hos BR finder du et stort udvalg af sminkehoveder. Find din favorit her.

 

Sminkehoveder

Det er spændende, når mor eller et andet familiemedlem står foran spejlet med kosmetikpungen. Kinderne bliver røde, der kommet noget mørkt på øjenvipperne, noget skinnende på læberne, og håret bliver sat flot op. Er dit barn også ekstra interesseret i skønhedens verden?

Hos BR finder du et stort udvalg af frisør- og sminkehoveder, så du nemt kan lade dit barn leve sig ind i frisører- eller makeupartisternes verden. Dit barn kan udfolde sig kreativt med sin sminkedukke og en masse af det tilbehør, som du også finder her på siden.

Prøv kræfter med et sminke- og frisørhoved

Der er ingen tvivl om, at der kan gå lang tid med at sminke dukken og sætte håret helt rigtigt. Hvilken farve skal på øjenlågene, og hvilket hårspænde skal i håret? Når dit barn endelig er færdig med sit mesterværk, kan det stolt vises frem til familien, inden der sættes gang i en ny makeup- og hårsession.

  • Lader barnet udfolde sin kreativitet på flere områder
  • Styrker barnets koncentration og evne til at fordybe sig
  • Kan fås i et utal af varianter, som alle bidrager til god underholdning

Det bedste legetøj er legetøj, som ikke kræver en helt masse. Et sminkehoved giver anledning til masser af sjov - uanset om dit barn er alene eller i selskab med en legekammerat.

Du kan finde din sminkedukke her

Dukker og dukketilbehør har været et stensikkert legetøjshit i mange år, og det ser ikke ud til, at det går af mode lige foreløbig.

Elsker dit barn at lege med dukker? Så prøv med et sminkehoved, hvor der kan eksperimenteres med nye og spændende frisurer, forskellige farver læbestift og kindrødt - sminken kan nemt vaskes af med vand, så dukken lynhurtigt bliver klar til et nyt look.

Er du i tvivl om den rette sminkedukke? Gå på opdagelse i vores udvalg, og find alt lige fra det klassiske sminkehoved til sminkedukker fra Disney.