365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Frisør- og sminkehoveder

Et sminkehoved kan være en sjov måde at prøve kræfter med sminke og håropsætning på. Der er mulighed for at skabe en masse fine looks med de mange forskellige muligheder med sminke. Et sminkehoved kan derfor virkelig sætte gang i kreativiteten. Hos BR finder du et stort udvalg af sminkehoveder, som du finder lige her på siden.

Sminkehoveder til børn

Det er spændende, når mor eller et andet familiemedlem står foran spejlet med kosmetikpungen. Kinderne bliver røde, der kommer noget mørkt på øjenvipperne, noget skinnende på læberne, og håret bliver sat flot op. Er dit barn også ekstra interesseret i skønhedens verden?

Hvis dit barn er lidt for lille til at give sig i kast med at sminke sig selv, kan et sminkehoved være et godt sted at starte. Hos BR finder du et bredt udvalg af frisør- og sminkehoveder, så du nemt kan lade dit barn leve sig ind i frisørernes eller makeupartisternes verden. Dit barn kan udfolde sig kreativt med sin sminkedukke og gå på opdagelse i det spændende medfølgende tilbehør.

Prøv kræfter med et sminke- og frisørhoved

Der er ingen tvivl om, at der kan gå lang tid med at sminke dukken og sætte håret helt rigtigt, og barnet kommer hurtigt til at leve sig ind i legen og de beslutninger, der skal træffes. Hvilken farve skal på øjenlågene? Hvilken læbestift skal bruges på læberne? Hvilket hårspænde skal i håret i dag? Når dit barn endelig er færdig med sit mesterværk, kan det stolt vises frem til familien, inden der sættes gang i en ny makeup- og hårsession. Et sminkehoved:

  • Lader barnet udfolde sin kreativitet på flere områder
  • Styrker barnets koncentration og evne til at fordybe sig
  • Kan fås i et utal af varianter, som alle bidrager til god underholdning.

Find frisørhoveder til børn her

Et sminkehoved giver anledning til masser af fordybelse og frit spil for kreativiteten. Dette gælder uanset, om dit barn er alene eller i selskab med en legekammerat, hvor denne form for legetøj er sjov og hyggelig at samles om.

Elsker dit barn at lege med dukker? Så prøv med et sminkehoved, hvor der kan eksperimenteres med nye og spændende frisurer, forskellige farver læbestift og kindrødt. Sminken kan nemt vaskes af med vand, så dukken lynhurtigt bliver klar til et nyt look.

Er du i tvivl om den rette sminkedukke? Gå på opdagelse i vores udvalg, og find alt lige fra det klassiske sminkehoved til sminkedukker, dit barn kender fra film og TV.