365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Baby Born dukker

Dukker er et hit hos mange børn, og BABY born har altid været en favorit, når det kommer til dukkeleg. Her kan barnet udfolde sig i livagtige scenarier, som giver anledning til en leg, der kan fornys time efter time. Her på siden har vi samlet vores udvalg af BABY born-dukker - udforsk sortimenter herunder.

Dit barn vil elske en dukke fra BABY born 

Det er helt naturligt, at børn viser interesse for at udvise omsorg, pleje og passe på en dukke. Måske er dit barn blevet storesøster, måske er der små børn i vuggestuen, eller måske er der en nyfødt i familien - der kan være mange grunde til, at dit barn vil elske en dukkeleg. 

Med en BABY born-dukke kan dit barn skifte ble, trøste, give mad og meget andet - præcis ligesom man gør med babyer. BABY born-dukken kan medbringes overalt for at gøre legen endnu mere livagtig, og du kan finde en lang række tilbehør, som straks kan forny legen.  

Vælg en BABY born dukke med sjove funktioner 

BABY born har eksisteret i mange år, og der bliver løbende udviklet og eksperimenteret med nye funktioner. Det betyder også, at du i dag kan få BABY born-dukker, som er yderst livagtige! Vælg blandt andet en BABY born Soft Touch, som har et væld af realistiske funktioner: 

  • Fleksible led og bløde materialer 

  • Græder tårer, når du trykker BABY born på brystet 

  • Kan tisse på potten 

  • Du kan fodre BABY born med mad 

Der er altså rig mulighed for at gøre legen levende og efterligne mor eller far, når de tager sig af de mindre søskende. Samtidig kan du helt selv vælge, om din BABY born-dukke skal udgøre et spædbarn eller være lidt ældre. 

Kombinér leg og læring med Baby Born 

Der er ikke noget bedre end kombinationen af leg og læring - og den får du på fuld skrue med dukker fra BABY born. Her kan der udvikles på faktorer som empati og omsorg, og du finder samtidig et væld af tilbehør - herunder højstol og bæresele til BABY born - som kun understøtter denne udvikling. Lad dit barn kaste sin kærlighed på sin favorit fra BABY born allerede i dag.